29 / 03 / 2024

Yılmaz Fuaye Çarşı’nın ön talep süresi Ocak'ta bitiyor!

Yılmaz Fuaye Çarşı’nın ön talep süresi Ocak'ta bitiyor!

Firma: Yılmaz İnşaat

Proje: Fuaye Çarşı

Maltepe-Süreyyapaşa’da bulunan Fuaye Çarşı’nın dükkanlarında kiralama süreci Ocak ayında başlıyor. Öntalep aşamasında olan projede 50 adet dükkan bulunuyor




Yılmaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen ve alışveriş alanı konseptinde yükselen  Fuaye Çarşı  projesi Süreyyapaşa’da konumlandırıldı. 30 bin insanı barındıracak kapasiteye sahip olan Fuaye Çarşı projesi 12 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerinde bulunuyor. 

Yılmaz Fuaye Çarşı’nın ön talep süresi Ocak ta bitiyor!  

Süreyyapaşa Fuaye projesinin Çarşı kısmında 7 bin 200 metrekarelik kiralanabilir dükkan alanı bulunuyor. Projede 40’ar metrekare alana sahip toplam 50 adet mağaza-dükkan yer alıyor. Dükkanların birleştirilerek kullanıma imkan sunduğu Fuaye Çarşı’da ön talep toplama süreci Ocak ayında sona erecek. 

 Yılmaz Fuaye Çarşı’nın ön talep süresi Ocak ta bitiyor!  

Halen ön talep sürecinde olan  Yılmaz İnşaat  Fuaye Çarşı’da dükkan kiralamak içen satış ofisine müraacat edip form doldurmak sureti ile başvuruda bulunmak gerekiyor. Ocak ayında kiralama işlemleri için toplantıların başlayacağı Fuaye Çarşı Süreyyapaşa’da dükkanların kira bedelleri ve ödeme planları ile ilgili olarak bu toplantılar sırasında bilgi veriliyor. 

 Yılmaz Fuaye Çarşı’nın ön talep süresi Ocak ta bitiyor!  

Beyaz eşya, kuaför, kuru temizleme, lostra salonu, seyahat acentesi, dekorasyon, cep telefonu, şarküteri, kuruyemişçi, aktar, fırın, kasap, kuyumcu gibi birçok sektörde ticari amaca hizmet verecek tasarıma sahip olan Fuaye Çarşı'nın içerisinde çocuk eğlence salonu, macera golfü, güvenlik birimleri, otopark gibi imkanlar bulunuyor.


 444 22 83

http://www.fuaye.com.tr/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön