23 / 04 / 2024

Yooistanbul Konutları'nda metrekaresi 10 bin dolara!

Yooistanbul Konutları'nda metrekaresi 10 bin dolara!

yoo ve Say Yapı’nın işbirliğinde gerçekleşen Yooistanbul Konutları'nda metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olarak belirlendi. Proje 5 katlı 11 blokta toplam 100 daireden oluşuyor



Yooistanbul Konutları, geçtiğimiz günlerde satışa çıkan yeni bir proje. 5 katlı 11 blokta toplam 100 konuttan meydana gelen Yooistanbul, Ulus'ta inşa ediliyor.

2012'nin Haziran ayında tamamlarak sahiplerine teslim edilmesi planlanan Yooistanbul Konut Projesi, 250 milyon dolarlık yatırımla hayata geçiriliyor.

Philippe Starck’ın kurucu ortağı ve kreatif direktörü olduğu, dünyanın ilk ve tek global emlak, tasarım yatırım ve pazarlama şirketi yoo ve Say Yapı’nın işbirliğinde gerçekleşen Yooİstanbul, 22 bin metrekare üzerinde inşa ediliyor.

Metrekare birim fiyatı ortalama 10 bin dolar olan projede açık ve kapalı havuz, spa, Club House, Lounge, kütüphane dining pavilion, açık hava şöminesi gibi ortak yaşam alanları bulunuyor.

Ortak alanlara gösterdiği önem ile dikkatleri üzerine çeken projenin yaşam alanları Philippe Starck tarafından tasarlandı.

 


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön