26 / 04 / 2024

Yooistanbul Ortaköy teslim tarihi!

Yooistanbul Ortaköy teslim tarihi!

Firma: Yoo ve Say Yapı

Proje: Yooistanbul

Yooistanbul Ortaköy teslim tarihi bilgisi haberimizde bulunuyor. Yooistanbul Evleri Ortaköy projesi 250 milyon dolar yatırımla yükseliyor...




132 adet konuttan meydana gelen  Yooistanbul  Evleri projesi  Yoo ve Say Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Yooistanbul Evleri İstanbul Avrupa yakasında Beşiktaş - Ortaköy bölgesinde yükseliyor.


Yooistanbul Ortaköy teslim tarihi haberimizin devamında yer alıyor. Ortaköy Yooistanbul fiyat listesi ve Yooistanbul ödeme planı kapsamında bilgi almak için projenin satış ofisi ile iletişime geçiliyor.


Ortaköy Yooistanbul Evleri satış ofisi ile 444 17 13 telefon numarasını arayarak irtibata geçebilirsiniz. Yooistanbul Evleri daire tipleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, townhouse ve penthouse konut seçenekleri sunuluyor.


Ortaköy Yooistanbul Evleri projesinde açık / kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, otopark, kütüphane, resepsiyon, güneşlenme terası, spor alanları, yürüyüş alanları bulunuyor.


Yooistanbul Ortaköy teslim tarihi!


Yooistanbul Ortaköy teslim tarihi 2013 yılı sonu olarak belirtiliyor. Yooistanbul Ortaköy projesinde 1+1 ve 2+1 studiolar 101 metrekare ile 125 metrekare, 2+1 ve 3+1 daireler 169 metrekare ile 242 metrekare aralığında tasarlandı.


Yooistanbul Evleri'nde townhouse ve penthouselar 321 metrekare ile 683 metrekare arasında belirlendi. Yooistanbul Evleri projesi 250 milyon dolar yatırım bedeline sahip.


Yooistanbul Evleri nerede?

Yooistanbul Ortaköy adres : Kardelen Sokak No.10 Ortaköy, İstanbul


Yooistanbul Evleri iletişim

Telefon: 444 17 13 

Web Adresi: www.yooistanbul.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön