19 / 05 / 2024

Youtube Premium için 20 liralık indirim tüyosu! Youtube Premium nasıl daha ucuza kullanılabilir? Hemen bakın!

Youtube Premium için 20 liralık indirim tüyosu! Youtube Premium nasıl daha ucuza kullanılabilir? Hemen bakın!

YouTube Premium’un Türkiye’deki abonelik ücretlerine yapılan 'büyük zam' gelecek hafta faturalarda görülecek. YouTube Premium zammından en çok Apple kullanıcıları etkilenecek. İşte o zammın detayları...



Bu ay yürürlüğe girecek YouTube Premium zammından Apple kullanıcılarının en çok etkileneceği ileri sürüldü. Aboneliğini web üzerinden başlatarak iPhone'da kullananlar kişiler ise zamdan daha az etkilenecek. 

Dünyanın en büyük video platformu YouTube, reklamsız versiyonu Premium hizmetinin Türkiye’deki ücretlerini zamlandırdı. Yakında faturalara yansıyacak zamla beraber; “Öğrenci” 9.99 TL'den 19.49 liraya, “Bireysel” 16.99 TL'den 29.99 liraya, “Aile” planı ise aylık 25.99 TL'den 59.99 liraya yükselecek.

Youtube Premium için 20 liralık indirim tüyosu! Youtube Premium nasıl daha ucuza kullanılabilir? Hemen bakın! 

Habertürk'ten Necdet Çalışkan'ın haberine göre, 20 Kasım tarihinde uygulanmaya başlanacak zamlı fiyatlardan Apple kullanıcıları daha çok etkilenecek. iPhone kullanıcıları için YouTube Premium zam oranı yüzde 135'e ulaşacak. 

Apple işletim sistemi olan iOS kullananlar, aboneliğini Android ya da web üzerinden başlatanlara kıyasla daha fazla ücret ödüyor. Android kullananların halihazırda 25.99 Türk Lirası ödediği aile planı için Apple kullanıcıları 33 lira 99 kuruş ödüyor. 

Aboneliğini iOS üzerinden yapan kullanıcılar bireysel abonelik için 59.99 lira, aile planı için 79.99 lira ödeme yapacak. 

Peki Apple kullanıcıları neden daha çok ödüyor? Youtube Premium daha ucuza kullanılabilir mi? İşte o zammın tüm detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön