28 / 03 / 2024

Yozgat Mutafoğlu TOKİ başvuru şartları!

Yozgat Mutafoğlu TOKİ başvuru şartları!

TOKİ Yozgat Mutafoğlu'nda kura başvuru bedeli olarak 1.000 TL ödeniyor. Daire fiyatları 61 bin 431 TL'den başlangıç gösteren projede başvurular bugün başladı. İşte Yozgat Mutafoğlu TOKİ başvuru şartları...



Yozgat Mutafoğlu  TOKİ  Konutları alt gelir grubu kapsamında kura yöntemiyle satılıyor. Toplamda 27 adet konutun satışa sunulduğu projede başvurular T.C Ziraat Bankası A.Ş. Yozgat Şubesi aracılığıyla kabul ediliyor.


TOKİ Yozgat Mutafoğlu konut fiyatları 61 bin 431 TL ile 75 bin 592 TL arasında değişiklik gösteriyor. Tamamı 84 metrekarelik 2+1 dairelerden oluşan projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.


Başvuruları 12 Haziran'a kadar devam edecek olan TOKİ Yozgat Mutafoğlu Evleri kura çekimi 19 Haziran'da gerçekleşecek. Aylık taksitlerin 300 TL'den başladığı projede, yüzde 12 peşinatta kalan bedel 180 ay vadelendiriliyor. 


Yozgat Mutafoğlu TOKİ başvuru şartları!

- T.C. vatandaşı olması,

- Yozgat il sınırları içerisinde 1 (bir) yıldan az olmamak koşulu ile ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması, (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisinde başvuracakların en az 3 (üç) yıldır ikamet ediyor olması veya il nüfusuna kayıtlı olması gerekiyor.)

- Toplu Konut İdaresinden konut satın almamış olması, başvuru sahibinin kendisi, eşi vevelayeti altındaki çocukları üzerine tapuda kayıtlı bağımsız bir gayrimenkulün bulunmaması ve Toplu Konut İdaresinden konut kredisi kullanmamış olması (Şehit aileleri, harp ve vazife malulleri ile dul ve yetimleri kategorisi hariç )

- Başvuru tarihi itibariyle 25 yaşını doldurmuş olması gerekmekte olup, ancak, eşi vefat etmiş olan çocuklu dul bayanlarda yaş şartı aranmıyor. 

- Aylık hane halkı gelirinin, en fazla net 3.200 TL olması, (Başvuru sahibinin, eşinin ve velayeti altındaki çocuklarının gıda, yol, vs. her türlü aldıkları yardımlar dahil olmak üzere toplam hane halkı aylık net gelirinin en fazla 3.200 TL olması gerekmektedir.)

- Bir hane halkı adına, yani kişinin kendisi, eşi ve velayeti altındaki çocukları adına yalnızca bir adet başvuru yapabiliyor. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön