19 / 04 / 2024

Yozgat Zeynel Kaplan Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yozgat Zeynel Kaplan Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yozgat Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde Zeynel Kaplan Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı. Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, törende konuşma yaptı.



Yozgat Sorgun ilçesine bağlı Bahadın beldesinde Zeynel Kaplan Spor Kompleksi'nin açılışı yapıldı.

Bahadın Belediye Başkanı Dilaver Özcan, törende yaptığı konuşmada, gurbetçi iş adamı Remzi Kaplan'ın belde de babası adına yaptırdığı kompleksin hayırlı olmasını diledi.

Birlik ve dayanışma ile belde de birçok hizmeti yaptıklarını ifade eden Özcan, Remzi Kaplan gibi iş adamlarının baba ocaklarına sahip çıkarak yatırım yapmaya devam ettiklerini vurguladı.Özcan, şöyle konuştu: ''Bahadın'ın en önemli eksiklerinden biri gençlerin spor yapacağı bir alanın olmamasıydı. Bunun projesini hazırladık, iş adamlarımıza sunduk. Remzi ağabey de bana 3 ay içerisinde bitirmek koşuluyla bir spor kompleksi yaptırmak sözü verdi. 2 ay gibi bir sürede Bahadınlıların gayreti, belediye personelinin öz verili çalışmasıyla kompleksi tamamladık. Hepimize hayılı uğurlu olsun.'' Gurbetçi işadamı Kaplan da, Zeynel Kaplan Spor Kompleksi için yaklaşık 200 bin liralık harcamada bulunduğuna işaret ederek, doğduğu beldeye kendini borçlu hissettiğini, bu nedenle yatırım yapmaya devam edeceğini söyledi. Zeynel Kaplan Spor Tesisi'nde halı saha, basketbol sahası, fitness salonu, kafeterya, soyunma odaları, duş bölümleri ve otopark  bulunuyor. 


Radikal


Geri Dön