26 / 04 / 2024

Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, Balıkesir'in Badırma ilçesinde inşa edilen spor kompleksi hizmete açıldı. 400 kişi kapasiteli kompleks 6.5 milyon liraya mal oldu.



Bandırma Basketbol Kulübü tarafından, hayata geçirilen Bandırma Spor Kompleksi hizmete açıldı. Geçen yıl Ağustos ayında temeli atılan 400 kişi kapasiteli kompleks 13 ayda tamamlandı.

Bandırma Sportif Faaliyetler Yönetim Kurulu Başkanı Bora Öziş, toplam 6,5 milyon liraya mal olan kompleksin açılışında konuştu.  Öziş, spor tesisini Bandırma'ya kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını açıkladı. 

Yönetim kuruluna tebriklerini ileten Öziş, "Bu spor kompleksi hepimiz için bir gurur kaynağı, Bandırma'ya hem ihtiyacı olan bu kulübü kazandırmak hem de oyuncu yetiştirmek amacındaydık. Bandırma Basketbol bundan sonra daha iyi işler yapacak. Çünkü hedefi sporcu, iyi vatandaş, iyi birey yetiştirmek. Tesisimizde nizami ölçülerde 400 kişi kapasiteli bir basket sahası, yaz kış kullanılacak bir havuz var. Fitness salonu ve soyunma odaları bulunuyor. Biz bu tesisi Bandırma'ya kazandırmaktan gurur duyuyoruz." şeklinde konuştu. 

Açılışa, Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, spor kulübü temsilcileri ile vatandaşlar da katılım gösterdi.


Geri Dön