19 / 04 / 2024

Yücel Park Evleri nerede?

Yücel Park Evleri nerede?

Firma: Teknik Yapı

Proje: Yücel Park

Teknik Yapı imzası ile Kartal'da 21 dönüm alan üzerinde hayata geçirilen Yücel Park'ta fiyatlar 329 bin TL'den başlıyor. Peki denize 900 metre mesafede yer alan proje nerede?



Teknik Yapı'nın Kartal'da hayata geçirdiği Yücel Park projesin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere toplam 825 konut ve 17 ticari birimden meydana geliyor. Kartal'da inşa edilen projede satışlar başladı.

21 dönüm alan üzerinde yükselen Kartal Yücel Park projesinde daire fiyatları 329 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 5 peşinatlı ödeme yaparak daire olmak mümkün.

99 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip olan projede çeşitli sosyal alanlar bulunuyor. Proje içerisinde spor alanları, özel kreş, dinlenme alanları, açık hava oyun alanları, yüzme havuzu bulunuyor. 

Yücel Park nerede?
Adaların tam karşısında yer alan Yücel Park projesi Kartal Cevizli minibüs caddesi üzerinde, denize sadece 900 metre mesafede konumlanıyor. Proje AVM ve anayolların yanı başında benzersiz bir lokasyonda yer alıyor. Yücel Park Evleri metroya 5 dakika, sahil ve Bağdat Caddesi'ne 5 dakika, AVM'ye, hastaneye ve eğitim kurumlarına 10 dakika, havalimanına ise 20 dakika uzaklıkta yer alıyor. 

Yücel Park harita

Yücel Park Evleri nerede?

Yücel Park adres: Orhantepe Mah. Üsküdar Cad. No: 230 Kartal / İstanbul

Web: http://www.yucelpark.com/

Tel: 444 10 08


projeye sor



Geri Dön