24 / 04 / 2024

Yüksel Ersoy, Haser Turizm Yatırımları İnşaat şžirketi 'ni kurdu!

Yüksel Ersoy, Haser Turizm Yatırımları İnşaat şžirketi 'ni kurdu!

şžirketin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Yüksel Ersoy, Kazım Ersoy, Serhat Ersoy, Halil İbrahim Ersoy ve Ertuğrul çağrı Ersoy görev yapacak...



Yüksel Ersoy, Kazım Ersoy, Serhat Ersoy, Halil İbrahim Ersoy ve Ertuğrul çağrı Ersoy tarafından İstanbul şžişli 'de kurulan Haser Turizm Yatırımları İnşaat Ticaret Anonim şžirketi 1 milyon 500 bin TL sermayeye sahip.

şžirketlerin ortakları arasındaki sermaye dağılım durumu ise şöyle;

675 bin TL 'si Yüksel Ersoy 'a,
675 bin TL 'si Kazım Ersoy 'a,
75 bin TL 'si Serhat Ersoy 'a,
37 bin 500 TL 'si Halil İbrahim Ersoy 'a,
37 bin 500 TL 'si ise Ertuğrul çağrı Ersoy 'a ait.

Haser Turizm Yatırımları İnşaat şžirketi 'nin iş konusu; Turizme yönelik otel motel kamping pansiyon tatil köyü dinlenme evleri termal istasyonu plaj hastane lokanta kafeterya çay bahçesi kıraathaneler nargile salonları gibi konaklama dinlenme gezme eğlenme yiyecek ve içecek yerleri ...su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir kiraya verebilir devir alabilir devir edebilir inşa edebilir veya satın alabilir. şžirket amacı gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir ipotek alabilir ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak intifa sükna gayrimenkul mükellefiyeti kat irtifakı kat mülkiyeti tesis edebilir her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi ifraz tevhid taksim parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. şžirket her cins ve derecede ipotekli hacizli ve diğer takyidatlarıyla birlikte gayrimenkuller alabilir satabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işleri yapmak olarak belirlendi.

şžirketin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak, Yüksel Ersoy, Kazım Ersoy, Serhat Ersoy, Halil İbrahim Ersoy ve Ertuğrul çağrı Ersoy görev yapacak.

Adres: Fulya Mahallesi-şžişli
Tel: 0212 356 00 16


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön