20 / 04 / 2024

Yunusemre'de ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılacak!

Yunusemre'de ihtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılacak!

Manisa Yunusemre Belediyesi Mayıs Avı Belediye Meclis Toplantısı'nda ihtiyaç sahiplerini sevindirecek bir karara imza atıldı. İhtiyaç sahiplerine prefabrik ev yapılması için bir karar alındı.



Yunusemre Belediyesi, Yunusemre İlçe Kaymakamlığı ve Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfi'nınortak yürüteceği çalışmayla ihtiyaç sahipleri için prefabrik evler inşa edilecek.Yunusemre Belediyesi Mayıs Ayı Belediye Meclis Toplantısı, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda 28 madde görüşüldü.


YUNTDAĞI FESTİVALİNE DAVET VAR 

Toplantıda konuşan AK Partili Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Yuntdağlılar Derneği Başkanı olan Mustafa Uyumaz da Meclis Üyelerini ve Manisalılar'ı bu yıl 10.su düzenlenecek Yuntdağlılar Kültür ve Turizm Festivali'ne davet etti. Etkinliğe ilişkin konuşan Uyumaz, "Geleneksel hale getirdiğimiz kültür ve turizm festivalinin bu yıl lO.sunu düzenliyoruz. 14 Mayıs'ta da 6. Çocuk Şenliğimizi gerçekleştireceğiz. Ortaköy Piknik Alanında yapılacak festival ve çocuk şenliğine tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz. Sizleri ağırlamaktan mutluluk duyacağız" diye konuştu. 

İHTİYAÇ SAHİPLERİ İÇİN PREFABRİK EV

Yunusemre Belediyesi, Yunusemre İlçe Kaymakamlığı ve Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfi'nın ortaklığıyla kötü koşullarda yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar için yapılması planlanan prefabrik evler için Başkan Çerçi'ye imza yetkisi verilmesi de görüşüldü. imzalanacak protokol kapsamında Yunusemre Belediyesi prefabrik evlerin su basmanı ve iç tefrişatnı yapacak. Meclis, protokolün imzalanması için Başkan Çerçi'ye imza yetkisini oy birliğiyle verdi. 

AĞUSTOS AYİ MECLİS TOPLANTISI AİGAİ'DE YAPILACAK

 CHP Grubu'nun önerisiyle Ağustos ayı meclis toplantısının, kentin tarihi değerlerini tanıtmak amacıyla Aigai Antik Kenti'nde yapılması karan alınırken; belediye meclisinin Haziran ayı toplantısının ise 2 Haziran Perşembe Günü yapılması kararlaştırıldı. 



Beş Eylül


Geri Dön