05 / 05 / 2024

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Yurtbay Seramik Mojo serisiyle UNICERA'da!

Seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, düzenlenecek. Yurtbay Seramik Mojo serisiyle katılıyor.



Yurtbay Seramik'in Mojo serisiyle katıldığı, seramik ve tesisat sektörünün dünya ve Türkiye pazarına yön veren UNICERA, 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, CNR Expo Yeşilköy'de, ulusal ve uluslararası çok sayıda ziyaretçi ve alım heyetlerini ağırlayacak.


UNICERA'nın uluslararası desteğini de arkasına alan Türkiye seramik, tesisat ve inşaat malzemeleri sektörü, ürün kalitesi, pazarlaması ve tanıtımı alanlarında dünyanın birçok ülkesi ile rekabet edebilme gücüne ulaştı. Sektör yüksek üretim kapasitesi ile bölgenin de üretim üssü konumuna yükseldi.

 

Mojo doğanın olağanüstü dokusunu evinize taşıyor

 

CNR ExpoDoğa, seramiğe kendiliğinden oluşan, olağanüstü dokularıyla eşi benzeri olmayan mucizeler sunuyor. Yurtbay Seramik doğanın mucizelerine bugünün zevki, teknolojisi ve estetiğini işleyerek karşılık veriyor. Tıpkı taşın doğal dokusunu işlediği Mojo'daki gibi...


Seçkin mekânlar için estetik çözümler sunan Yurtbay Seramik'in serilerinden Mojo, zemin ve duvar kullanımına uygun olarak üretildi. Mojo; antrasit, gri, vizon ve fildişi renklerinde hazırlandı, 15x60, 30x60, 60x60 ebatlarında üretilip tüketicinin beğenisine sunuldu. Yurtbay Seramik'in oldukça ilgi gören Mojo serisi; 8-12 Mart 2017 tarihlerinde, UNICERA 29. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı'nın 5. Hall'ünde yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçisini ağırlayacak.

 

CNR EXPO kuruluşlarından Pozitif Fuarcılık, TSF (Türkiye Seramik Federasyonu) ve TIMDER (Tesisat İnşaat Malzemeleri Derneği) tarafından organize edilen UNICERA katılımcılarına ABD, Kanada, Almanya, İngiltere, Suudi Arabistan, İsrail, Fransa gibi bir çok yabancı ve yerli firma temsilcileri ile buluşma imkanı yaratacak.


Geri Dön