16 / 04 / 2024

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki deniz projelerini anlattı!

Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'daki deniz projelerini anlattı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'da yapılan deniz projelerini anlattı. Yılmaz, yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.



Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun'da deniz hakkında yapılan projeleri anlattı.


Mavi bayraklı Fener Plajı 

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin sahibi olduğu ve işlettiği, Mavi Bayrak sahibi plaj, yerli yabancı binlerce turisti ve Samsunluyu kendisine çekiyor. Adını Cenevizlilerden kalma tarihi fenerden alan plaj şehrin hemen önünde misafirlerini bekliyor. 


Tercihte birinci 


Samsun'un hemen içinde 20 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu Mert Plajı ulaşım kolaylığı ile dikkat çekiyor. İçinde bir Aqua park da bulunan plaj, 5 bin kişi kapasitesine sahip ve Samsunluların yaz aylarında en çok tercih ettikleri plajların başında. 



Denizde su ada


Hemen denizin yanında yarı olimpik pırıl pırıl bir havuz. 

İster karma istenirse haftanın belirli günleri bayanlara tahsis edilen bir organizasyonla havuz severlerin yaz aylarında vazgeçilmez mekanı. 

Büyükşehir Belediyesi bu seçkin mekanda ve nezih ortamda misafirlerini rahat ettirmek için bütün imkanlarını seferber ederek hizmet veriyor. 



Su kayağı tesisleri


Bandırma Gemi Müzesi yanında yer alan tesisler Karadeniz'in ilk su kayağı tesisleri olma özelliğini taşıyor. 

İsteyen vatandaşlar burada hem su kayağı dersi alıyor hem de bu heyecanlı sporun tadını çıkartıyor. 



Atakum İlçesi sahil yolu düzenlemeleri


Ülkemizin tek en uzun ve geniş kumsalı özelliğinde olan AtakumTaflan arası Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile tam bir tatil köyüne dönüştü. Kilometrelerce uzanan kumsalda belirli aralıklarla yapılan WC, soyunma odaları ve duşları içeren tesisler, kafeteryalar, restoranlar ve tertemiz sularıyla artık Samsunlular ve misafirlerimiz istedikleri yerden denize girip bu güzelliğin tadını çıkartıyor. 



Yeni Şafak


Geri Dön