19 / 04 / 2024

Yuva Kapalı Sulama Sistemi 2014 sonunda tamamlanacak!

Yuva Kapalı Sulama Sistemi 2014 sonunda tamamlanacak!

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter" dedi



Elmalı’nın Yuva Yaylası’ndaki şenliklere katılan Başkan Türel, seçimden önce söz verdiği kapalı sulama sisteminin yılsonuna bitirileceği müjdesini verdi


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı’da incelemelerde bulunup, Yuva Yaylası’ndaki şenliklere katıldı. Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin ile inşaatı süren Büyükşehir Belediyesi Elmalı Hizmet Binası’nı gezen türel, işçilerle sohbet etti. Türel daha sonra, Antalya’nın batısındaki köylere ve ilçelere daha iyi hizmet götürülmesi için yapılacak olan asfalt plentinin alalının, Elmalı Belediyesi Beton Santrali ve parke tesisinde incelemelerde bulundu. 



SÖZÜMÜZÜN ERİYİZ

Başkan Türel ve beraberindekiler, daha sonra Yuva Yaylası Şenliklerine katıldı. Yuva Yaylası’nda vatandaşlar yoğun ilgi gösterdikleri Başkan Menderes Türel ile fotoğraf çektirme yarışına girdiler. Türel, burada yaptığı konuşmada seçimlerden önce Yuva’ya geldiğini belirterek, “Seçimden önce ne söz verirsek seçimden sonra onun gereğini yaparız. Yuva’nın en büyük beklentisi kapalı sulama sistemine kavuşmasıydı. Seçimi kazanalım 6-8 ay içinde bu iş tamam dedik” diye konuştu.


KURDELEYİ BİRLİKTE KESECEĞİZ

Seçimden sonra ilgili kişilere talimat verdiğini belirten Başkan Türel, “Yapılan çalışmalar neticesinde Yuva’nın kapalı sulama sistemi ihalesini 15-30 Ağustos arası yapıp tamamlıyoruz. İhaleyi yaptıktan 4 ay sonra bu iş biter. Söz verdiğimiz gibi bu sene bitmeden, Yuva’nın kapalı sulama sistemi hayır olsun, uğurlu olsun. Gözünüz aydın. Bugün Allaha şükrediyorum, bu müjdeyi sizlerle paylaşabildim. Bu hizmetin kurdelesini de inşallah birlikte keseceğiz” dedi.


Antalya Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön