19 / 04 / 2024

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Zafer Barış Dikmen, Yapı Kredi Koray GYO mali ve idari işler genel müdür yardımcısı oldu! 

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar verildi...



Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) mali ve idari işler genel müdür yardımcısı ataması hakkında açıklama yaptı.

Yapı Kredi Koray GYO Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına ve Songül Altunpolat'ın yerine Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak seçilmesine karar verildi.

Yapı Kredi Koray GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizde Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sn. Songül Altunpolat'ın kendi isteğiyle görevinden ayrılması nedeniyle, yerine Sn. Zafer Barış Dikmen'in Mali ve İdari İşler Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına ve Sn. Songül Altunpolat'ın  yerine Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak seçilmesine karar verilmiştir.


Geri Dön