27 / 04 / 2024

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Zafer Plaza'nın tavanının çöküş anı kameralara yansıdı! Mağazadaki vatandaşlar ölümden döndü

Bursa'nın en büyük alışveriş merkezlerinden Torunlar A.Ş.'ye ait Zafer Plaza'da bir işyerinin tavanı çöktü. Mağazadaki dehşet anları kameralara yansıdı. Göçük altında birilerinin kalmış olabileceği değerlendirildiğinden arama çalışmaları yapıldı.



"ÇALIŞMA SİSTEMİ NORMALE DÖNDÜ"

Zafer Plaza yönetiminden yapılan açıklamada ise öğle saatlerinde bir mağazanın tavanında alçıpan çökmesi yaşandığı belirtildi.

İtfaiye, sağlık, AFAD ekipleri ve emniyet güçlerinin hızla olay yerine intikal ederek gerekli tüm tedbirleri aldığı bildirilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma söz konusu değildir. Alışveriş merkezimiz tedbir amaçlı kısa bir süre ziyaretçilerimize kapatılmıştır ve AVM içinde bulunanlar tahliye edilmiştir. Şu saat itibarıyla alışveriş merkezimiz normal çalışma sürecine dönmüştür. Olayın sebebiyle ilgili detaylı incelemeler başlatılmıştır. Tüm çalışanlarımıza ve ziyaretçilerimize büyük 'geçmiş olsun' dileklerimizi iletiriz.

Alışveriş merkezinin teknik müdürü Hasan Kılıç ise gazetecilere yaptığı açıklamada, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yönlendirmesiyle AVM'nin hızla tahliye edildiğini dile getirdi.

Alçıpan tavanın bir bölümünün çöktüğünü anlatan Kılıç, olayın nedeninin, itfaiye ve AFAD'ın çalışmaları sonucunda ortaya çıkacağını sözlerine ekledi.

 


Geri Dön