23 / 04 / 2024

Zam oranı netleşiyor! Asgari ücrette ne kadar artış yapılacak? İşte detaylar…

Zam oranı netleşiyor! Asgari ücrette ne kadar artış yapılacak? İşte detaylar…

Hükümet, işçi ve işveren temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, 2022'nin ikinci 6 ayında asgari ücrete yapılacak artışı belirlemek üzere toplandı. İşte asgari ücretle ilgili son gelişmeler...



Hükümet, işçi ve işveren temsilcilerinden oluşan Asgari Ücret Tespit Komisyonu, artan enflasyona karşı 2022'nin ikinci 6 ayında asgari ücrete yapılacak artışı belirlemek üzere toplandı.

Zam oranı netleşiyor! Asgari ücrette ne kadar artış yapılacak? İşte detaylar…

Peki asgari ücret yüzde kaç artacak? İşte asgari ücretle ilgili son gelişmeler...

Konuyla ilgili son gelişmeleri aktaran CNN Türk muhabiri Gülşen Coşkun, rakamın bugün açıklanmasının beklenmediğini söyledi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın NATO dönüşü sonrası açıklayacağını aktardığı sözleri hatırlattı. Coşkun, ¨Bugünkü toplantıda talepler masaya getirilecek. Son durumun ne olduğu genel çerçevede konuşulacak ve içeride bir uzlaşmaya varılmaya çalışılacak¨ dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön