25 / 04 / 2024

Zehra Zümrüt Selçuk: Sosyal destekler 39 milyar TL'yi aştı!

Zehra Zümrüt Selçuk: Sosyal destekler 39 milyar TL'yi aştı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Twitter hesabından, vatandaşlara Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında sağlanan destek ve yardımlarda 39 milyar liranın aşıldığını aktardı.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Sosyal Koruma Kalkanı kapsamında, “Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret ve Normalleşme Desteği, İşsizlik Ödeneği, Sosyal Destek Programı ve Biz Bize Yeteriz Türkiyem” şeklinde desteklerin ve yardımların yapıldığı tabloyu paylaştı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Sosyal Destek Programı FAZ 1’de 2 milyon 111 bin 254 haneye 2 milyar 111 milyon 254 bin lira, FAZ 2’de 2 milyon 316 bin 10 haneye 2 milyar 316 milyon 10 bin lira, FAZ 3’te ise 1 milyon 882 bin 840 haneye 1 milyar 882 milyon 840 bin lira destek verildi.

Zehra Zümrüt Selçuk: Sosyal destekler 39 milyar TL yi aştı!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön