24 / 04 / 2024

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

Zeki Celep: Kentsel dönüşüm ivme kazanacak!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanmasını değerlendirdi. Celep “Murat Kurum’un, kentsel dönüşüme icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz” diye konuştu.



İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep, Emlak Konut GYO'nun Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olmasıyla ilgili konuştu.

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Celep, “Yeni kabinede Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak görev alan Sayın Murat Kurum’u tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz. Sayın Bakan, geçmiş dönemde yöneticisi olduğu Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile; daha planlı, sürdürülebilir konfora sahip ve yaşanılabilir kentler meydana getirmek adına, konut sektöründe öncü ve yapıcı bir rol üstlenmişti. Kendisi ve ekibinin, ülkemizin önemli bir meselesi olan kentsel dönüşüme hızlı icraatlarıyla ivme kazandıracağına inanıyoruz. İhlas Yapı olarak, geçmiş dönemde Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Projelerinde birlikte çalışma fırsatı bulduğumuz ve yakından tanıdığımız Sayın Murat Kurum’un, 2023 hedefleri ve vizyonunda isabetli bir tercih olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.


Geri Dön