28 / 03 / 2024

Zeki Celep'ten 2016 değerlendirmesi!

Zeki Celep'ten 2016 değerlendirmesi!

İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep 2016 yılını değerlendirdi. Celep "İhlas Yapı olarak bizler de bu güven doğrultusunda 2017 yılında yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek sektördeki faaliyetlerimizi artıracağız" dedi.




İhlas Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Celep 2016 yılını değerlendirdi. İşte o değerlendirme...


Türkiye’nin  istikrarlı  büyümesine, bölgede örnek olmasına ve Mazlum milletlerin ve toplulukların umudu olmasına set çekmek isteyen sömürgeci güçler tarih boyunca hep olmuştur. Son 5 yılda ise bu yıkıcı faaliyetler daha sık ve pervasızca cereyan ettiğine hep beraber şahitlik etmekteyiz.  Aziz milletimiz, bugüne dek tüm bu badirelere göğüs gerdiği gibi, 15 Temmuz gecesi ve sonrası dünya tarihinde benzerine rastlanamayacak bir kahramanlık destanı yazmıştır. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile vatana, bayrağa, demokrasimize, seçilmiş hükümetimize ve istiklalimize sahip çıkan bu kahraman millet, şimdi ekonomik bir kurtuluş savaşı vermektedir.


2016 yılı gerek ülke ekonomimiz, gerekse inşaat sektörü açısından potansiyeli oldukça yüksek bir yıl beklentisiyle başlamıştı. 2015 yılından çok sağlam veriler devralınmış ve umutla bakılan bir yıl olmuştu. Ta ki 15 Temmuz’a kadar... Gerçekleştirilen bu hain darbe girişiminin yalnızca siyasi istikrarımıza değil, aynı zamanda ekonomik büyüme ve kalkınma hedeflerimize de kastettiği görülmektedir. 


Milletimizin vatan ve özgürlük sevdasına tanıklık ettiğimiz bu dönemi, başta Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, hükümetimizin kararlılığı, kurumlarımızın almış olduğu önlemler ve iş dünyasının da desteğiyle çok kısa sürede bertaraf ettik. İnşaat sektörü tarafındaysa Emlak Konut, GYODER ve özel sektörün girişimleriyle gerçekleştirilen kampanyalar son derece etkili oldu. İhlas Yapı olarak, Bizim Evler markalı projelerimizde de gerçekleştirdiğimiz kampanyalarda gördük ki; milletimizin ülke dinamiklerine güveni tam. Bu kampanyalar dahilinde yılın ikinci yarısında yapılan satışlar ile bir toparlanma dönemini sektör olarak hep birlikte yaşadık.

Zor günler yaşadığımız bir yılı yine büyümemizi sürdürerek kapatıyoruz. İnanıyoruz ki; başka hiçbir ülke böylesine hain bir saldırının ardından bu kadar kısa sürede toparlanamaz ve ekonomik istikrarını sağlayamaz. Bu anlamda başta, Cumhurbaşkanımızın, aziz milletimizin, hükümetimizin, fedakarlık gösteren tüm iş adamlarımızın ve kurum ve kuruluşlarımızın inançlı ve kararlı tavırları takdire şayandır.


İhlas Yapı olarak bizler de bu güven doğrultusunda 2017 yılında yatırımlarımıza daha da ağırlık vererek sektördeki faaliyetlerimizi artıracağız. Yatırımcılarımıza bugün olduğu gibi yarın da güven inşa etmeye devam edeceğiz. Yılın son ayında başlattığımız Türkiye Bizim Türk Lirası Bizim kampanyamızın gördüğü büyük ilgi bizleri gelecek için daha da umutlandırmıştır. Yarınlar bizim ve büyük Türkiye hayaline inananların olacaktır.




Geri Dön