20 / 04 / 2024

Zengin Rusların konutta tercihi Bodrum oldu!

Zengin Rusların konutta tercihi Bodrum oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide adeta yıldızı parlayan Bodrum'da otel rezervasyonları ve kiralamalar tavan yaptı...



Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemide adeta yıldızı parlayan Bodrum'da otel rezervasyonları ve kiralamalar zirveye çıktı. Bu sene başta Ruslar olmak üzere pekçok yabancının Bodrum'dan konut alması da bekleniyor.

Ruslar konut alıyor mu?

Yaptığı açıklamada önceki senelere göre tatilcilerin gözdesi Bodrum’un bu yaz kalabalık olacağına değinen Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, “Bodrum’un pandemide büyük ilgi görmüştü. Bu yıl önlemlerin hafiflemesiyle daha kalabalık bir sezon bekleniyor. Bizim de yürüttüğümüz projelere yazın yaklaşmasıyla ilgi arttı. Son dönemde özellikle Rusların talebinde yükseliş var” şeklinde konuştu.

Zengin Rusların konutta tercihi Bodrum oldu!

Yaptığı açıklamada Avrupa ve ABD’nin Rusya’ya uyguladığı yaptırımlar sebebiyle Rus yatırımcıların farklı ülkelere yöneldiğini dile getiren Besa Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci konuyla ilgili olarak, “Bu noktada Türkiye Ruslar için en doğru rotalardan biri. Zaten Türkiye’ye yabancı değiller. 2021’den Türkiye’ye gayrimenkul satışında en çok ilgi gösteren 3. ülke Rusya’ydı” şeklinde konuştu.

Peki Ruslar, Bodrum'dan konut alıyor mu? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...


Geri Dön