16 / 04 / 2024

Zer Kartal liste fiyatları!

Zer Kartal liste fiyatları!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Zer Kartal

Zer Kartal projesi 1+1'den 3+1'e kadar konut seçenekleriyle İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi. Zer Kartal liste fiyatları ne kadar?



Zer Kartal projesinde konutların 30 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.  Zer Kartal  projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlanıyor.  


Zer Kartal Konutları beş blok olarak planlandı. Toplam 320 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa edilecek. 


Zer Kartal liste fiyatları!


Zer Kartal liste fiyatları kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatları 4 bin 600 TL'den başlıyor. 11 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselecek olan Zer Kartal projesinin 27 Eylül'de satışa sunulması planlanıyor.


Zer Kartal Evleri ödeme bilgisi kapsamında firma bünyesinde yapılan ödemede yüzde 30 peşinat sonrasında vade farksız 90 ay taksitli ödeme ya da banka kredisi kullanarak ödeme yapılabiliyor.  


Projede, spor kulübü, sauna, Türk hamamı, çocuk kulübü, sinema salonu, basketbol sahası, cafe, amfi tiyatro, yüzme havuzu gibi olanaklar da olacak.  


Zer Kartal Evleri satış ofisi iletişim!  


Tel: 444 87 85     

Web: http://www.ceylangroup.net 

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön