18 / 04 / 2024

Zerrin Özgüle İnşaat 60 yaş üstü için özel proje yapacak!

Zerrin Özgüle İnşaat 60 yaş üstü için özel proje yapacak!

Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor.




Bursa Bademli'de Zer Bademli Evleri'ni inşaa eden Zerrin Özgüle İnşaat, lokasyonu ve sosyal donatı alanları ile fark oluşturan villalar sunmayı hedefliyor. Yeşil Çevre Evi sertifikasını da almaya hazırlandıklarım kaydeden Zerrin Özgüle İnşaat Yönetim Kumlu Başkanı Zerrin Özgüle, bir diğer konut projelerinin ise 60 yaş üstü kişilerin yaşamını olaylaştıracakları alanlarıyla Zer Köyü projesi olacağını söyledi. Bursa'da 2005'ten bu yana iş merkezi ve plaza projeleri inşa ettikleri bilgisini veren Özgüle, "İlk villa projemiz olan Zer Bademli Evleri'ne 2015'in Kasım ayında başladık. 


Projenin kaba inşaatı tamamlandı. 2017'nin ilk çeyreğinde ise anahtar teslimini yapmayı planlıyoruz" dedi. 

Projenin konumuyla dikkat çektiğini belirten Zerrin Özgüle, tüm evlerin dağ manzaralı olduğunu ifade ederek, villaların 800 metrekarelik bahçe içinde yer aldığını, her villanın 550 metrekare ve iki kattan oluştuğunu bildirdi. Talebe göre isteyen her ev sahibine özel havuz yapabildiklerini ileten Özgüle, "Konutlar modern bir şekilde tasarlandı. Sosyal tesisimizde yarı olimpik havuz, barbekü alanı, çeşitli oyun alanları, şömine, sinema alanı ve pek çok aktivite ile komşuların aile samimiyeti kurmalarına katkıda bulunacağımızı düşünüyoruz" diye konuştu. Özgüle, her villanın iki açık, iki kapalı otopark alanının bulunduğunu belirterek, evlerde ponza tuğla kullanıldığı için tamamen yeşil, doğaya uygun olduğunu dile getirdi. 


60 yaş üstü için özel proje yapacak 


Yeni dönemde planladıkları bir diğer konut projelerinin ise 60 yaş üstü kesime hitap edeceği bilgisini veren Zerrin Özgüle, 100 hanelik studio tipi dairelerden oluşan Zer Köy projesinde site sakinlerinin ortak alanlarda yaşayıp sosyalleşebilmeleri hedeflendiğini ifade etti. Özgüle, projede aynı zamanda tarımla uğraşabilecekleri hobi bahçeleri sunacaklarını belirterek, "Sosyal alanları oldukça geniş ve sürekli aktivitelerin organize edileceği bir proje planlıyoruz. Bu projede 60 yaş üstüne uygun sosyal aktiviteler sunacağız. Site sakinleri evleri yerine ortak alanları kullanıp sosyalleşecek" yorumunda bulundu. Tamamlanan ve devam eden projelerini de anlatan Özgüle, 44 bağımsız birimli iş yeri olan Otomasyon Plaza, 16-26-36 birimli Zer 1, Zer 2, Zer 3 ve Zer 4 Plaza'yı da tamamladıklarını iletti. 


Bünyelerinde bulunan Ömel Mühendislik firması hakkında da bilgiler veren Zerrin Özgüle, yakın zamanda kendi projelerinden olan Zer-3 Plaza'ya taşınarak, faaliyet alanlarını bin 500 metrekareye çıkaracaklarını açıkladı. Özgüle, Ömel Mühendislik'te hem malzeme satıklarını hem de otomasyona dayalı projeler yürütüklerini kaydetti.


Dünya Bölge 


Geri Dön