19 / 04 / 2024

Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA açıldı!

Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA açıldı!

Gurme market ağını genişletmeyi sürdüren CarrefourSA, Büyükyalı Gurme mağazasını hizmete açtı.



Gurme market ağını genişletmeyi sürdüren CarrefourSA, İstanbul’daki Zeytinburnu Büyükyalı Gurme mağazasını müşterileriyle buluşturdu.

CarrefourSA tarafından yapılan açıklamaya göre, Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA gurme mağaza ağını geliştirmeyi sürdürüyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, toplam 724 metrekare alana sahip olan Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA, 20 kişilik personeliyle müşterilerine hizmet verecek.

Balık, kasap, şarküteri, meyve – sebze, mahzen, unlu mamuller ve meyve suları reyonların dışında Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA, vegan, glütensiz, diyabet ya da organik ürünlerle beslenmeyi tercih edenlere de yönelik reyonlarıyla ön plana çıkıyor.

Alo Sipariş hizmeti ile evlere ücretsiz olarak servis veren Zeytinburnu Büyükyalı Gurme CarrefourSA’da balık ve kasap reyonundan alınan ürünler pişirtilebiliyor.


- Gurme CarrefourSA’lar vazgeçilemeyecek bir alışveriş deneyimi sunuyor


Yapılan açıklamada verilen bilgiye göre, CarrefourSA’nın Gurme marketleri, tasarım, ürün çeşitliliği ve ferah alışveriş imkanı olmak üzere üç özelliğiyle ön plana çıkıyor.

Bu üç özellikle damak tercihleri doğrultusunda farklı lezzetleri deneyimleyen ve bu lezzetleri Türkiye’de arayan müşterilere asla vazgeçemeyecekleri bir alışveriş deneyimi sunuluyor. CarrefourSA, müşterilerine damaklarındaki alıştıkları tatlara, Gurme marketleriyle hayat katıyor.


Geri Dön