19 / 04 / 2024

Zeytinburnu Sümer Mahallesi kentsel dönüşüm teslimleri Cumartesi!

Zeytinburnu Sümer Mahallesi kentsel dönüşüm teslimleri Cumartesi!

Kiptaş'ın İstanbul’un yenilenmesi kapsamında Zeytinburnu Sümer Mahallesinde gerçekleştirdiği Dönüşüm Projesinde anahtar teslimleri, Cumartesi günü yapılacak



Kiptaş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Kiptaş'ın İstanbul’un yenilenmesi kapsamında Zeytinburnu Sümer Mahallesinde gerçekleştirdiği Dönüşüm Projesinde anahtar teslimleri, Sn. Başbakanımız Recep Tayyip ERDOĞAN ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Kadir TOPBAŞ'ın katılımlarıyla gerçekleştiriliyor.


Zeytinburnu İlçesinin en eski yerleşimlerinden biri olan Sümer Mahallesini yeniden yapılandırmak, güzelliklerinin devamını ve gelişimini sağlamak amacıyla daire sahiplerini mevcut yaşam alanlarından koparmadan yerinde dönüşüm planlanarak başlatılan Projede nihai sonuca ulaşıldı.


Projede amaç; bölge sakinlerine, olası bir depremde hasar riski taşıyan binalarda oturmak yerine, yaşadıkları semtten kopmadan aynı bölge içinde güvenli yapılarda yaşama seçeneğini sunabilmekti.


Öncelikli olarak bölgenin güvenli konutlara kavuşturulmasından yola çıkılarak gerçekleştirilen proje, İstanbul’un modernizasyonuna ve imajına sağladığı katkı ile örnek ve model bir proje olmuştur.


İnşaası tamamlanarak teslime hazır hale getirilen 451 konutun anahtar teslimi Sayın Başbakanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımıyla gerçekleştirilecek törenle daire sahiplerine yapılacaktır.


Tarih : 23 Şubat 2013 , Cumartesi Saat: 13:30

Yer : Sümer Mahallesi Prof. Dr. Turan Güneş caddesi Zeytinburnu/İSTANBUL


Geri Dön