28 / 03 / 2024

Zin D Konakları'nda 1+1 daireler 175 bin TL!

Zin D Konakları'nda 1+1 daireler 175 bin TL!

Firma: Zin D Yatırım Geliştirme A.Ş.

Proje: Zin D Natura

Midyat’ın tarihi dokusu İstanbul’da Zin D Nature Kurtköy Konakları ile buluştu. Projede daire fiyatları 175 bin liradan başlıyor...




Midyat Katori taşı İstanbul’da bu ölçekteki bir projede dış cephede kullanımını ilk kez Zin D Yatırım ve Geliştirme A.Ş. tarafından ZİN D NATURA KURTKÖY KONAKLARI projesinde gerçekleştirilmiş olup Midyat’tan getirilen ustalar Midyat taş ocaklarında oya gibi işlenerek gönderilen Katori taşını projenin dış cephesine ikinci bir duvar olarak itinalı bir şekilde örmektedir. Göz alıcı güzelliği ile mağrur ve gururlu, farklı dinlerin, dillerin, kültürlerin, medeniyetlerin bulunduğu Midyat’ın o muhteşem yansıması katori taşını İstanbul’da ZİN D NATURA KONAKLARI ile buluşturuldu.


Zin D Konakları nda 1+1 daireler 175 bin TL!


ZİN D NATURA KURTKÖY KONAKLARI Kurtköy Yenişehir bölgesinin en merkezi konumunda yükseliyor. Tüm kültürel ve sosyal imkanlara yürüme mesafesinde oluşu, tüm ulaşım ağına çok yakın, komşu parseller olarak bakıldığında da yeni projelendirilmiş ve inşatları devam eden bir adanın parçası oluşu, yaşamsal bir konfor sunuyor olması  yatırımcıları cezbediyor. Uluslararası Sabiha Gökçen Havalimanı, Sabancı Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Park Formula 1 Pisti, VİAPORT gibi seçkin projelerle çevrili olan Natura Konakları 3- 4 Katlı 5 Bloktan 89 daireden oluşan çok özel bir proje.

Havaalanına yakınlığı, Tem ve E-5 ana arterlere yakınlığı, minibüs ve otobüs güzergahı üzerinde oluşu İstabul’un her yerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.

ZİN D NATURA KURTKÖY, yeni evli , 1 veya 2 çocuklu çekirdek aile tabir edilen, komşuluk ilişkilerine ve doğal yaşamaya önem gösteren ailelere hitap ediyor. 


 Zin D Konakları nda 1+1 daireler 175 bin TL!


İşte ZİN D NATURA KURTKÖY KONAKLARIN’nın özellikleri

Konak görünümünden 4-5 katlı binaları,

Teraslı, bahçeli daire daireleri,

Binalar toplam proje alanının %20 sine oturmakta, %80 yeşil alan mevcut. Daire başına 107 m2 yeşil alanları,

Mardin Midyat’tan özel olarak getirilen katori taşının cephe kaplaması olarak kullanılması hem estetik olarak , hem de yalıtım olarak projeye katkı vermesi,

Her daire için sunulan hobi bahçeleri, diğer projelerden ayıran öncelikli özellikleri olmakla birlikte, kapalı ve açık otoparkları,  

Dört mevsim kullanabileceğiniz açık ve kapalı olarak kullanılabilen yüzme havuzu, çok amaçlı spor salonu, sauna, fitness center, bilardo, masa tenisi,  çocuk oyun salonlarından oluşan kapalı sosyal, spor ve sıhhat alanları,

İle ZİN D NATURA KURTKÖT KONAKLARI yaşam kalitesine katkı sunacaktır.


ZİN D NATURA KURTKÖY KONAKLARI’ nda ev sahibi olmanın fiyatları

ZİN D NATURA KURTKÖY KONAKLARI’ nda bu yılın sonunda oturumun başlayacak. Zin D Natura’da   1+1 ler 175.000 TL, 2+1 ler 230.000 – 300.000 TL, 3+1 ler, 285.000 – 350.000 TL Peşin fiyatları ile şu an satışlar devam ediyor. 


Aidat giderleri ise, projede yaşacak olanların talep ve beklentilerine göre üretilecek hizmete bağlı olmak ile birlikte, 1+1 için 100 TL, 2+1 için 150 TL, 3+1 için 200 TL civarında olmasını planlanıyor. 

Zin D Natura Kurtköy kendini ne kadar sürede amorti ediyor? 

Proje başında daire alanlar proje bitiminde öngörülen fiyatlar kıyasladığında %50 kar realizasyonu sağlamış durumda olacak. Konut olarak kiralanması durumunda emsalleri ile mukayese edildiğinde müşteri beklentisinden ve pazar ortalamasından daha kısa bir sürede kendini amorti edeceği öngörülüyor. 


Telefon: 0216 641 77 73 

Web Adresi: http://www.zin-d.com.tr


projeye sor



Geri Dön