18 / 04 / 2024

Ziraat Bankası müşterileri acil toplanın! Sadece 11 gün 23 saat 58 dakika 2 saniyeniz kaldı

Ziraat Bankası müşterileri acil toplanın! Sadece 11 gün 23 saat 58 dakika 2 saniyeniz kaldı

Ziraat Bankası müşterilerine yönelik dikkat çeken bir uyarı gerçekleştirildi. Ziraat Bankası'nın düzenlediği kampanyanın bitimine 12 gün kaldığı belirtilerek, müşterilerin dikkatli olması gerektiği ifade edildi.



Sadece bireysel kredi kartları ile yapılan ve karta TL olarak yansıyan alışverişlerşn Bankkart Lira ile yapılacabileceği belirtilen duyuruda sadece bireysel kredi kartı veya banka kartı ile kazanılmış olan Bankkart Liralar kullanılabileceği, diğer şekilde kazanılan bankkartların uygulamaya dahil olmadığı belirtildi. 

Ödeme Bankkart Mobil, Ziraat Mobil ve İnternet Şube aracılığıyla “Bankkart Lira İle Öde” menüsünden veya ekranda listelenen uygun alışverişler üzerindeki “Bankkart Lira İle Öde” butonuna tıklayarak yapılabilir.

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda ayrıca ödeme yapılabilmesi için Bankkart Kumbarada ödenecek alışverişin tutarına eşit ya da daha fazla tutarda Bankkart Lira bulunması gerekiyor. Bu nedenle kısmi ödeme yapılabileceği belirtildi ve peşin alışverişlerin aynı gün veya dönem içine girdikten sonra, hesap kesim tarihine kadar Bankkart Lira ile ödenebileceği aktarıldı.

 

 


Geri Dön