25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası Özbekistan Semerkant'ta şube açtı!

Ziraat Bankası Özbekistan Semerkant'ta şube açtı!

Ziraat Bankası dördüncü şubesini Özbekistan Semerkant’ta açtı. Ziraat Bankası Özbekistan Genel Müdürü Emin Çubukçu açılışta konuşma yaptı. Müdür Çubukçu, Ziraat Finans Grubu'nun Özbekistan'daki yatırımlarına ve bankacılık sektörüne katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.



Ziraat Bankası Özbekistan’da dördüncü şubesini açtı. Ziraat Bankası Özbekistan Genel Müdürü Emin Çubukçu ise açılışta açıklamalarda bulundu.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası Özbekistan Taşkent'teki 3 şubesinden sonra ülkedeki dördüncü şubesini Semerkant’ta  hizmete açtı.

Tarihi İpek Yolu üzerinde yer alan ve Özbekistan'ın en büyük üçüncü şehri olan Semerkant’ta düzenlenen şubenin açılış törenine Özbek Senatör Hasan Normurodov, Özbekistan Merkez Bankası Semerkant İl Müdürü Kayum Sabirov, Taşkent Büyükelçiliği Müsteşarı Sercan Evcin, Özbek yetkililer ve banka temsilcileri katılım sağladı.

Ziraat Bankası Özbekistan Genel Müdürü Emin Çubukçu, açılışta açıklamalarda bulundu. Konuşmada ülkede kurulan yüzde 100 yabancı sermayeli ilk banka olan Ziraat Bankası Özbekistan'ın, Türk sermayeli bir banka olmakla beraber Özbekistan'ın yerel bankası olduğunu ve ülke genelindeki faaliyetlerini genişletmeye devam edeceğini, Semerkant'ta açılan yeni şubenin bunun bir örneği olduğunu anlattı. 

Müdür Çubukçu, Ziraat Bank Özbekistan'ın yakın dönemde Fergana’de bir şube açacağını vurgulayarak, Ziraat Finans Grubu'nun Özbekistan'daki yatırımlarına ve bankacılık sektörüne katkı sunmaya devam edeceğini belirtti.


Geri Dön