25 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'nda yeni kampanya! Aylık sadece 55 lira

Ziraat Bankası'nda yeni kampanya! Aylık sadece 55 lira

Bankalar tarafından girilen kampanya yarışına Ziraat Bankası da girdi. Yapılan son dakika duyurusunda emeklilere büyük müjde geldi. Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel dev kampanya başlatmış oldu. İşte ayrıntılar...



Ziraat Bankası emekli müşterilerine özel uyguladığı dev kampanyayı paylaştı. Eğer sizde hem Ziraat Bankası müşterisi olup hem de Türk Telekom hatları kullanıyorsanız bu kampanyadan faydalanabilirsiniz. Sadece 55 TL'ye yurt içi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB internet ve Türk Telekomlularla sınırsız konuşma hakkı kazanın. İşte kampanyanın ayrıntıları...

KAMPANYAYA NASIL BAŞVURULUR?
Peki Ziraat Bankası emekli kampanyasına nasıl dahil olurum? Duyurulan kampanya kapsamında unulacak aylık sabit ücret indiriminden yararlanabilmek için Ziraat Emekli tarifesinden faydalanan ve Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan müşterilerin söz konusu hatlarından ZIRAAT boşluk T.C. Kimlik Numarası’nı yazıp Türk Telekom’a ait 5555’e SMS göndermeleri veya Türk Telekom Müşteri Hizmetleri’ni arayarak kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.

55 TL'YE SAHİP OLUN! BU FIRSAT KAÇMAZ
Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda yurtiçi her yöne 750 dakika, her yöne 750 SMS, 5 GB cepten internet, Türk Telekom mobil hatlarıyla sınırsız konuşma hakkı sunulacağı belirtildi. Tarifenin taahhütsüz aylık ücreti tarifeye yeni hat tesisi, numara taşıma ve faturasız tarifelerden geçiş yoluyla gelen müşteriler için KDV ve ÖİV dahil 75 TL, Türk Telekom faturalı tarifelerden geçiş yapan müşteriler için ise KDV ve ÖİV dahil 90 TL’dir. Kampanya kapsamında aylık sabit tarife ücretleri üzerinden aylık 30 TL indirim uygulanacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön