20 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! 27 Ocak 2023'e kadar fiyat listesi...

Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! 27 Ocak 2023'e kadar fiyat listesi...

Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Ziraat Bankası'ndan şok bir açıklama geldi. Kampanya ayrıntıları nelerdir? İşte tüm detaylar...



Türkiye'nin en çok tercih edilen bankalarından biri olan Ziraat Bankası'ndan şok bir açıklama geldi. Ziraat bu ay resmi internet sitesinde dev kampanyasını paylaştı. Ziraat Bankası'ndan verilen bilgiye göre kampanya 27 Ocak 2023'e kadar devam edecek.

Türkiye'nin en sevilen bankaları arasında yer alan Ziraat, kampanyanın bütün ayrıntılarını resmi internet sitesinde açıkladı. Kampanyanın isimi ise "Havayolu Bilet Alımınıza 100 TL Bankkart Lira!" olarak belirlendi.

Ziraat Bankası, kampanyanın detaylarını şu cümleyle açıkladı:

Kampanya 28 Aralık 2022 - 27 Ocak 2023 tarihleri arasında geçerli olup kampanyaya bankkart.com.tr veya Bankkart Mobil uygulamasından katılım sağlanmalıdır.

Kampanya detayları nelerdir? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön