29 / 03 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjde! 17 Ocak 2023'e kadar vaktiniz var!

Ziraat Bankası'ndan müjde! 17 Ocak 2023'e kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web adresinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Mobilya Alışverişlerinize Toplamda 500 TL Bankkart Lira" oldu.  Son tarih 37 Ocak 2023! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayl



Türkiye'nin en popüler kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası kampanya detaylarını resmi internet sitesinde paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Mobilya Alışverişlerinize Toplamda 500 TL Bankkart Lira" oldu. Ziraat Bankası,kampanyanın diğer detaylarını da internet sitesinden paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

"7 Aralık 2022 - 17 Ocak 2023 tarihleri arasında Bankkart'ınız ile Bankkart anlaşmalı Mobilya sektöründe yer alan üye işyerlerimizde Bankkart POS'undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 7.500 TL ve üzeri alışverişlerinizde 250 TL, toplamda 500 TL Bankkart Lira kazanma fırsatı!"

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön