19 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjde! 25 Aralık'a kadar vaktiniz var!

Ziraat Bankası'ndan müjde! 25 Aralık'a kadar vaktiniz var!

Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...



Türkiye'nin popüler bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi internet sitesinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın adı ise "Havayolu Bilet Alımınıza 100 TL Bankkart Lira!" oldu. Kampanyanın diğer detaylarını açıklayan Ziraat Bankası, web adresinde şu ifadelere yer verdi:

"Kampanya 25 Kasım - 25 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olup kampanyaya bankkart.com.tr veya Bankkart Mobil uygulamasından katılım sağlanmalıdır."

Havayollarında faaliyet gösteren üye işyerlerimizin satış ofisleri, web siteleri, mobil uygulamaları ve çağrı merkezleri kanallarından Bankkart'ınız ile tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişinize 100  TL Bankkart Lira verilecek.

Kampanya sadece havayolu firmalarının fiziki ve sanal POS'larından yapılacak işlemler için geçerlidir.

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön