29 / 03 / 2024

Ziraat Bankası'ndan müjde! 21 Aralık'a kadar hemen siz de başvurun!

Ziraat Bankası'ndan müjde! 21 Aralık'a kadar hemen siz de başvurun!

Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası, yeni kampanyasını duyurdu. Bu fırsattan 21 Aralık'a kadar faydalanabilirsiniz! Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...



Türkiye'nin en çok tercih edilen kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası resmi web adresinde kampanya detaylarını paylaştı. Bu kampanyanın isimi ise "Metro Marketler'de Toplamda 300 TL Bankkart Lira" oldu. Kampanyanın diğer detaylarını paylaşan Ziraat Bankası, web adresinde şu ifadelere yer verdi:

"Bankkart'a özel Metro Marketler'de farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ilk 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL Bankkart Lira, ikinci 1.500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL Bankkart Lira, toplamda 300 TL Bankkart Lira!"

Ziraat hesabı olanlara büyük müjde! Nakit ihtiyacı olan Ziraat bankasına koşuyor! İşte detaylar!Bankkart ile Metro Marketler'den farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ilk bin 500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL, ikinci bin 500 TL ve üzeri alışverişe 150 TL, toplamda 300 TL Bankkart Lira verilecek.

Kampanya 1-21 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olacak.

Kampanyaya başvuru ise Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından gerçekleştirilebilir. 

Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte kampanya detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön