23 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan maaş müşterilerine özel konut kredisi!

Ziraat Bankası'ndan maaş müşterilerine özel konut kredisi!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı...



Ziraat Bankası maaşlarını bankadan alan emekliler ve çalışanlar için avantajlı konut kredisi kampanyaları sunuyor. Banka maaş müşterisi çalışanlar için avantajlı koşullar sunduğu gibi kredi işlemlerini bankaya gitmeden dijital işlemlerle çekebilme olanağı da sunuyor.

Ziraat Bankası söz konusu kredi ürünün sağladığı ayrıcalıklarından yararlanabilmek için bankanın İnternet Bankacılığı, BES, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olunması ya da yeni başvuruda bulunulması gerekiyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faizleri

Ziraat Bankası Çalışanın Artısı Konut Kredisi ve Emeklinin Artısı Konut Kredisi ürünleri için 100.000 TL’ ye kadar kullandırımlarda yüzde 1.50, 500.000 TL’ ye kadar kullanım için yüzde 1.55, 500.000 TL üzerinde kullanımlar için ise yüzde 1.59 faiz oranı uyuluyor. Ziraat Bankası konutun krediye değer tespiti için 573 ile 2068 TL arasında ekspertiz ücreti talep ediyor. Ayrıca ortalama 50 TL DASK prim tutarı alıyor. Banka ipotek tesis ücreti olarak 130 TL, kredi tahsis ücreti için de kredinin yüzde 0.50’si kadar komisyon uyguluyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan 100.000 TL konut kredisi için 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler yaklaşık 1.800 TL, toplam ödeme ise 216.000 TL’ ye karşılık geliyor.


Geri Dön