25 / 04 / 2024

Maaşını Ziraat Bankası’ndan alan çalışanlara özel konut kredisi!

Maaşını Ziraat Bankası’ndan alan çalışanlara özel konut kredisi!

Ziraat Bankası maaşını Ziraat’ten alan çalışanlara özel konut kredisi avantajları sunuyor. Ziraat Bankası çalışanın artısı konut kredisi ürünü detayları neler?



Ziraat Bankası maaşlarını bankadan alan emekliler ve çalışanlar için ayrı konut kredisi kampanyaları sunuyor. Banka maaşını bankadan alan çalışanlar için avantajlı koşullar sunduğu gibi kredi işlemlerini bankaya gitmeden dijital şekilde kullanabilme olanağı da sunuyor.

Ziraat Bankası çalışanın artısı konut kredisi ayrıcalıklarından yararlanabilmek için bankanın İnternet Bankacılığı, BEŞ, AZG, DASK, Konut Sigortası, KASKO, Eşya Sigortası, Klasik Sivil Yangın Sigortası ürünlerinden en az üç tanesine sahip olunması veya yeni başvuruda bulunulması gerekiyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Faizleri

Kredi Pazarı’nda yer alan habere göre, Ziraat Bankası çalışanın artısı konut kredisi için 100.000 TL’ ye kadar kullandırımlarda yüzde 1.55, 500.000 TL’ ye kadar kullanım için yüzde 1.65, 500.000 TL üzerinde kullandırımlarda ise yüzde 1.69 faiz oranı ile kredilendiriyor.

Ziraat Bankası Konut Kredisi Hesaplama

Ziraat Bankası’ndan 200.000 TL konut kredisi için 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama gerçekleştirildiğinde aylık ödemeler yaklaşık 3.800 TL, toplam ödeme ise 460.000 TL’ ye karşılık geliyor.


Geri Dön