26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan tüm müşterilerine promosyon gibi hediye! Almak için elinizi çabuk tutun

Ziraat Bankası'ndan tüm müşterilerine promosyon gibi hediye! Almak için elinizi çabuk tutun

Ziraat Bankası tarafından tüm müşterilere yönelik düzenlenen yeni kampanyanın detayları duyuruldu. Fakat kampanyaya katılabilmek için acilen yapmanız gerekenler var. İşte detaylar...



Türkiye'de kamu bankaları tarafından atılan adımlar çok merak ediliyor. Kamu bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası da müşterilerini elinde tutmak adına yeni hamleler gerçekleştiriyor. Ziraat Bankası tarafından son oluşturulan kampanyanın detayları da kısa bir süre önce duyuruldu. 

Ziraat Bankası’nın sunduğu banka kartı olan Bankkart’ı kullanan herkes için duyuru yapıldı. Bu ayın sonunda süresi bitiyor. Başvuranların Bankkartlarına hediye para yüklemesi yapılacağı açıklandı. Kampanya detayları haberimizde…

Kampanyaya katılmak için Bankkart Mobil uygulamasından “Kampanyaya Katıl” butonu tıklanmalı veya OKUL yazıp 4757’ye SMS göndermeniz gerekiyor. Bankkart’ınız ile Bankkart anlaşmalı kitap, kırtasiye, giyim ve ayakkabı sektörlerindeki üye işyerlerimizde Bankkart POS’undan tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri her alışverişinize 30 TL, toplamda 150 TL Bankkart Lira hediye edilecek.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön