19 / 03 / 2024

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.



Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, özel sektör bankalarının taşınmazlarının satılmasında da öncülük ediyor. Turyap ayrıca bu başarısını kamu bankalarında da sürdürmeye devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Turyap Kurumsal Satış Pazarlama Direktörü Serpil Yarış şöyle konuştu:

"Turyap olarak uzun süredir bankaların satış ve pazarlama işlerini yapıyoruz. Son dönemde bu bankalara yenileri ekleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalıştığımız mevcuttaki özel sektör bankaları Yapı Kredi Bankası, Finans Bank'tı bunlara Akbank eklendi. Kamu bankalarında ise Ziraat Bankası ile yeni bir anlaşma yaptık.  Bu anlaşmanın ayrıca bir önemi var, çünü biliyorusunuz Ziraat Bankası bir devlet bankası Türkiye'de şube ağı ve hacim olarak da en büyük bankası.

Ziraat Bankası nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Dolayısıyla baktığımızda, elinde bulundurduğu gayrimenkul sayısı ile de en büyük banka diyebiliriz. Başka bir önemi de banka bu gayrimenkullari şimdiye kadar kendi web sitesi üzerinden satıyordu. Dışarıdan aracı bir firma ile çalışması bugüne kadar yoktu. İlk defa bir devlet bankası Türkiye'de tamamen yerli ve milli olan, 36 yıllık köklü geçmişi bulunan, Turyap ile anlaşarak bu gayrimenkullerin satış pazarlamasını bize vermiş oldu.

Bundan sonra da bizim için yeni bir dönem başlayacak. Bu anlaşmanın akabinde diğer devlet bankaları ve Türkiye'de faaliyet gösteren diğer bankaların ellerindeki ihtiyaç fazlası gayrimenkullerin satış ve pazarlamasını sürdürmeye devam edeceğiz. Bizim burada en güçlü kasımız markamızın yerli ve milli olması, 36 yıllık bir köklü geçmişi bulunması ayrıca, Türkiye'nin her bölgesine yayılmış olan temsilciliklerimiz ve deneyimli danışman kadrolarımız ile bankaların ihtiyaç fazlası gayrimenkullerinin satışlarını hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz." 

 

Dragon City İstanbul Projesi için imzalar atıldı!


Geri Dön