19 / 03 / 2024

Ziraat Bankası gayrimenkul satışları 2021

Ziraat Bankası gayrimenkul satışları 2021

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Ziraat Bankası'ndan müjde! 22 bin 500 TL'ye 3 bin 259 metrekare tarla!

Ziraat Bankası'nın müjdesiyle yatırımcılar için büyük fırsat! Konya'nın Hadim ilçesinde bulunan Bademli Mahallesi'nde, 3259,12 metrekarelik tarla satışı başladı. Bu nitelikli gayrimenkul, peşin ödeme veya kredi kullanımıyla sahip olma seçeneği sunuyor. 

Ziraat Bankası ile Demirören arasında yeni gayrimenkul protokolü

Ziraat Bankası ile Demirören Holding arasında yeni gayrimenkul protokolü imzalandı. Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ziraat Bankası A.Ş. ile Demirören Medya Yatırımları Ticaret A.Ş. arasında gayrimenkul devri ve proje geliştirilmesine dair işbirliği protokolü imzalandığını açıkladı.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Ziraat Bankası borcunu ödeyemeyen çiftçilerin tarlalarını satışa çıkardı!

Ziraat Bankası, borçlarını ödeyemeyen çiftçilerden eline geçen 890’ı tarla, 120’si arsa toplam 1940 gayrimenkulü satışa çıkardı. Aydın Efeler Ziraat Odası Başkanı Mehmet Kendiroğlu, çiftçinin borçlarının taksitlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Ziraat Bankası'ndan gayrimenkul satışı!

Türkiye’nin köklü bankaları arasında yer alan Ziraat Bankası A.Ş. gayrimenkul satışı yapıyor. Alım ilanları Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilangovtr tarafından yayınlandı.

Ziraat Bankası gayrimenkul satış ilanları ilangovtr’de!

Basın İlan Kurumu ve Ziraat Bankası AŞ arasında yapılan işbirliği sonucunda Banka’ya ait gayrimenkullerin satışına ilişkin ilanlar Türkiye’nin ilan portalı "ilangov.tr’de"  yayınlanmaya başladı.

Ziraat Bankası 2019 konut kredisi faiz oranları ne kadar?

Ziraat Bankası konut kredisi ürünleri kapsamında maaş müşterilerinden, OYAK mensuplarına, banka gayrimenkulü konut kredisi ve inşaat tamamlama konut kredisine kadar pek çok farklı ihtiyaç ve bütçeye yönelik uygun faiz oranları ile kredi fırsatları sunuyor.

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi taksitlerini düşürmek için ortak konut almak isteyen müşterilerine'5 kişiye kadar uygun koşullarda kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası ortak konut kredisi şartları nedir?

Ziraat Bankası Kazakistan'da şube açtı!

Ziraat Bankası dünyada da büyümeye devam ediyor. Yurt dışı iştirakleri ve şubeleriyle 18 ülkede 101 noktada varlığını devam eden Ziraat Bankası, büyümeyi sürdürüyor.

Ziraat Bankası konut kredisi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası faiz indirim kampanyası sonrasında hem konut hem de ihtiyaç kredisi için en düşük faiz oranlarını kullandırıyor. Ziraat Bankası kredi ödemeleri ne kadar oluyor?

Ziraat Bankası konut kredisi şartları neler?

Ziraat Bankası konut kredisi kullandırım şartları neler? Ziraat Bankası hangi koşullarda konut kredisi kullandırıyor?

Ziraat Bankası gayrimenkul satışları 2021 Haberi

Ziraat Bankası gayrimenkul satışları 2021

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, özel sektör bankalarının taşınmazlarının satılmasında da öncülük ediyor. Turyap ayrıca bu başarısını kamu bankalarında da sürdürmeye devam ediyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Turyap Kurumsal Satış Pazarlama Direktörü Serpil Yarış şöyle konuştu:

"Turyap olarak uzun süredir bankaların satış ve pazarlama işlerini yapıyoruz. Son dönemde bu bankalara yenileri ekleyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalıştığımız mevcuttaki özel sektör bankaları Yapı Kredi Bankası, Finans Bank'tı bunlara Akbank eklendi. Kamu bankalarında ise Ziraat Bankası ile yeni bir anlaşma yaptık.  Bu anlaşmanın ayrıca bir önemi var, çünü biliyorusunuz Ziraat Bankası bir devlet bankası Türkiye'de şube ağı ve hacim olarak da en büyük bankası.

Dolayısıyla baktığımızda, elinde bulundurduğu gayrimenkul sayısı ile de en büyük banka diyebiliriz. Başka bir önemi de...