26 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'nın kampanyasında son 1 gün! Kaçıran müşteriler faydalanamayacak

Ziraat Bankası'nın kampanyasında son 1 gün! Kaçıran müşteriler faydalanamayacak

Ziraat Bankası tarafından önemli bir kampanya gerçekleştirilecek ancak kampanyanın bitiş günü 30 Eylül'e denk geliyor. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar...



Ülkemizde vatandaşların marketlerden alışveriş yaparken sepetlerini daha az doldurmaya başlamasının ardından bankalar da hem kendi müşterilerine avantaj sağlamak hem de yeni müşteri elde edebilmek adına hediye çalışmalarını hızlandırdı. Hediye çalışması yapan bankalar arasında Ziraat Bankası da yer alıyor. Ziraat Bankası vatandaşları yakından ilgilendiren son hediye kampanyasının detaylarını da duyurdu ancak kampanyanın sona ereceği tarihe özellikle dikkat çekildi. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön