27 / 04 / 2024

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın değeri ne kadar oldu?



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beşiktaş Binası değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Ziraat GYO Beşiktaş Binası, İstanbul İli, Beşiktaş ilçesi Sinanpaşa Mahallesi'nde yer alıyor. Binanın yakınında  Sinanpaşa Aile Sağlığı Merkezi, Beşiktaş Kültür Merkezi, Sinanpaşa Camii, Dolmabahçe Sarayı Saat Müzesi, Beşiktaş İDO İskelesi bulunuyor. Taşınmazın yakın çevresinde benzer nitelikte 4-5 katlı konut nitelikli yapılar ile 4-5 katlı kurumsal düzeyde ticari nitelikli yapılaşmalar yer alıyor.  Ziraat GYO Beşiktaş Binası'na ulaşım için Deniz Müzesi kuzeyindeki Ortabahçe caddesinde kuzey yönde 160 metre ilerledikten sonra sağa dönülmesi gerekiyor. Ardından 50 metre sonra tekrar sağa dönülerek konu mülkün üzerinde bulunduğu Köyiçi caddesine giriliyor ve 130 metre sonra solda konumlu 8 kapı numaralı bina girişi konu mülke ulaşılabiliyor. 

 Ziraat GYO Beşiktaş Binası nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Beşiktaş Binası'nın ekspertiz değeri 39 milyon 670 bin TL olurken taşınmaz için KDV dahil 48 milyon 810 bin TL 600  TL değer takdir edildi.

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

"Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Beşiktaş Binası'na ilişkin Ekspertur Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2021 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır"

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön