19 / 04 / 2024

Ziraat GYO'nun Adakale Binaları'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Adakale Binaları'nın değeri belli oldu!

Ziraat GYO Adakale Binaları'nın değerleme raporu yayınlandı. Peki Ziraat GYO Adakale Binaları'nın değeri ne kadar oldu?



Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Adakale Binaları Değerleme Raporu hakkında açıklama yayınladı.

Ziraat GYO  tarafından  Ankara  Adakale Bİnaları 2021 yıl sonuna ilişkin değerleme raporu yayınlandı.  Ziraat GYO'nun Ankara Okul binası Ankara İli,  Çankaya İlçesi, Fidanlık Mahallesi sınırları içerisinde yer alıyor. Bina sekiz daireli 1 mektep vasfına sahip. Binaların çevresinde genel olarak 8-10 katlı ticari yapılar yer alıyor. Binalar ek olarak; Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Bağkur Genel Müdürlüğü, SGK Müdürlükleri gibi kamu ve banka kurululuşların yakınında yer alıyor. Taşınmazlar şehrin merkezinde yer alması nedeniyle özel ve toplu ulaşım araçları ile rahat ulaşım olanağına da sahip.

Ziraat Adakale'deki GYO'nun toplam değeri 20 milyon TL olurken taşınmaz için 23 milyon 600 bin TL KDV dahil bedel takdir edildi.

 Ziraat GYO nun Adakale Binaları nın değeri belli oldu!

Taşınmazın aylık kira değeri ise 90 bin TL olurken, KDV dahi ise 106 bin 200 TL KDV dahil kira bedeli takdir edildi.

Ziraat GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

Seri III No 48-1 sayılı Tebliğ'in 34.maddesinin 1.fıkrasının (g) bendi uyarınca, Şirketimizin portföyünde yer alan Adakale Binaları'na ilişkin Net Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2021 yıl sonu değerleme raporu ekte yer almaktadır.

Detaylar için tıklayın


Geri Dön