26 / 04 / 2024

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ya da İş Bankası... Kredi çekecekler dikkat, değişti

Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ya da İş Bankası... Kredi çekecekler dikkat, değişti

Türkiye'nin önde gelen bankalarından kredi çekmeye hazırlanan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir haber geldi. Resmi Gazete'de yayımlanan yeni yürürlüğe göre ticari kredilerle ilgili değişiklik gerçekleştirildi.



Vatandaşların bankalardan aldıkları kredilerle ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Kredilerle ilgili son yaşanan gelişme ise ticari kredilerle ilgili oldu. Türkiye'nin önde gelen bankaları olarak adlandırılan Ziraat, Halkbank, Vakıfbank, Yapı Kredi ya da İş Bankası'ndan kredi çekecek vatandaşların yapılacak değişiklikleri iyice öğrenmesinin faydalı olacağı ifade edildi.  Bankadan kredi çekecek herkesi yakından ilgilendiren önemli bir gelişme yaşandı. Gelen son habere göre Resmi gazete’de yayınlanıp yürürlüğe giren, tüketici kredi sözleşmelerinde bazı değişiklikler yapıldı.

Buna göre bankalardan alınan kredilerde yapılan hayat sigortası senelerdir çok sayıda tüketici tarafından şikayet ediliyordu. Yapılan yeni düzenlemeye göre kredi kullanacak kişilerin karşılaşacağı yeni düzenlemeler açıklandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön