26 / 04 / 2024

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Firma: Zirve Beton İnşaat

Proje: Zirveden Batı

Zirve Beton imzasıyla Ankara'nın batısında yükselen Zirveden Batı projesi satışa çıktı. 1 milyon 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı uygulanıyor.



"Yeni Batı'nın, yeni zirvesi" sloganıyla tanıtılan  Zirveden Batı  projesinde satışlar başladı. 

Zirve Beton imzasıyla Ankara'nın Yenimahalle ilçesinde hayat bulan proje üç blokta 170 adet daireden oluşuyor. Projede bloklar 13-14 katlı olarak planlandı. 

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Tüm dairelerin 5+1 olarak tasarlandığı projede dairelerin net büyüklüğü ise 175 metrekare. Projede daire fiyatları konum ve cephesine göre 1 milyon 10 bin TL ile 1 bin 80 bin TL arasında değişiyor. 

Banka kredisine uygun durumda olan daire için lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Zirveden Batı projesinde peşin ve banka kredili ödemelerde liste fiyatı üzerinden yüzde 25 indirim uygulanıyor.

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Hemen tapu imkanının sunulduğu proje içerisinde 170 adet kapalı ve 101 adet araç kapasiteli otopark bulunuyor. Zirveden Batı'nın sosyal donatı alanları arasında spor alanları, çocuk oyun alanları, oyun bahçeleri, basketbol sahası, halı saha, koşu yolu ve yürüyüş parkuru yer alıyor.

2020 yılında inşaatına başlanan proje Göksu Park’a, Göksu AVM’ye, ve Metro duraklarına yakın mesafede konumlanıyor. Projede teslimlerin 2022 yılının Aralık ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Zirveden Batı iletişim:
Adres: Yeni Batı Mahallesi 5609. Cadde Zirveden Batı Konutları Yenimahalle/Ankara
Telefon: +90 312 268 04 07
Web: https://www.zirvedenbati.com/index

Zirveden Batı lokasyon:

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Nuran AYDIN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön