28 / 03 / 2024

Ziya Yılmaz: DAP Vadisi Cendere Maslak'a rakip olacak!

Ziya Yılmaz: DAP Vadisi Cendere Maslak'a rakip olacak!

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Vadisi

Dap Yapı Çağlayan'daki eski fabrikaları dönüştürerek bölgede 'Dap Vadisi'ni hayata geçirdi. Projeden toplam 650 milyon liralık ciro beklediklerini söyleyen Dap Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz, "Cendere Maslak'a rakip olacak" dedi..



Dap Yapı, iş ve yaşam alanı olarak belirlenen Çağlayan bölgesindeki eski fabrikaların dönüşümünden sağladığı 40 bin metrekarelik alan üzerine geliştirdiği 932 bölümlük ofis bölümünün son kısmını satışa açtı. Genişlikleri 21 metrekare ile 330 metrekare arasında değişen alanlara sahip 400 ofis 190 bin liradan satılıyor. Şirket toplam satıştan 650 milyon liralık gelir bekliyor.  DAP Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, 40 bin metrekarelik alan için 10 yıl çalışma yaptıklarını belirterek, "Dap Vadisi projemizde ciro beklentimizi 650 milyon lira olarak belirledik. Polisan Holding, Tatlıcı Holding başta olmak üzere 8 gruptan buradaki yerleri topladık ve ofis olarak hizmete sunduk" diye konuştu. 


CENDERE MASLAK'A RAKİP OLACAK 

Cendere bölgesinin Hükümetin planlamasına göre yeniden ele alındığını anlatan Ziya Yılmaz, planların yapıldığını, burasının Zincirlikuyu-Levent- Maslak hattına alternatif olarak ofis projeleri hayata geçirilecek şekilde yapılandırıldığını ifade etti. Ziya Yılmaz, bu kapsamda Kağıthane'nin de dönüşümüne imzalarını attıklarını belirterek, "Dünyanın en büyük Z harfiyle başladık. Bumerang, İ Ofis, A Ofis ve Y Ofis'le devam ettik. Sırada S Ofis var" dedi. Ziya Yılmaz, projedeki yapıların neden adının baş harflerinden oluştuğu sorusuna ise, "Binaları özelliklerine göre yapıyoruz. Tesadüf olarak arazileri toplarken bazı mimari olayları göz önünde tasarladığımız zaman proje benim ismime denk geldi. Son projeyi S ofis yapmamızın sebebi ise binaların arka arkaya gelecek şekilde tasarlanması oldu. Yoksa başka bir anlamı yok" şeklinde cevapladı. 


20 FABRİK A YIKILDI 

6 yıldan bu yana geliştirdikleri yapıların kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçtiğini anlatan Ziya Yılmaz, bu kapsamda yıkıp modern tesis haline getirdikleri fabrikaların sayısının 20'ye ulaştığını belirtti. Yılmaz, bundan sonraki projelerini geliştirme safhasında uyumlu arazi bulmaları halinde otel, AVM, ofis gibi projeler yapabileceklerine dikkat çekerek, "O bölgenin arazisi neyi gerektiriyorsa, ruhsatı neşe yönelikse ona göre proje geliştiriyoruz. Ortadoğu bölgesinden ortaklık ve yatırım amaçlı olarak bize gelen firmalar bulunuyor. Hem mülk alımları hem de ortak proje geliştirmek adına bize geliyorlar. Bunlar gurur verici" ifadelerini kullandı. 


OFİS GİDERLERİ MİNİMUMA İNDİRİLDİ

Dap Yapı, 'Ofis Yönetim Sistemi' ile Türkiye'de bir ilke imza atıyor. Dap Vadisi'nde yer alan tüm ofis projelerinde lobi, asistan odası, toplantı odası başta olmak üzere bu alanları daha işlevsel hale getirecek asistan, sekreter, temizlik, servis elemanı gibi her türlü personel bulunuyor. Dap Yapı, hizmete sunduğu bedava ofis sistemiyle bir işletmenin, ihtiyaç duyduğu lobi, asistan odası, toplantı odası, salon gibi binlerce metrekarelik alanları küçük bir katkı payı alarak ofis sahiplerinin kullanımına açıyor. VİP Asistan ayrıcalığı, 7/24 özel asistan, back office, concierge hizmetleri, özel gün organizasyonları, özel kurye hizmeti, kuru temizlemeden, kuaför ve terziye hayatı kolaylaştıracak A'dan Z'ye her şeyi yerine getiriyor. Özel olarak dekore edilmiş ve her türlü ayrıcalığın düşünüldüğü, kullanıma hazır toplantı odaları, yoğun iş temposundan uzaklaşmak ve konukların ağırlanacağı cafe restorant seçenekleri ile de tüm imkanlar tek bir alanda karşılanıyor.


ULAŞIM KOLAYLIĞI

DAP Vadisi, Çağlayan'da yaşamın tüm alanlarına temas edebilen noktaya yer alıyor. Avrupa'nın en büyük adliye binası olan Çağlayan Adliyesi birkaç dakikalık yürüme mesafesinde, Mecidiyeköy, Şişli, Beşiktaş, Taksim, Zincirlikuyu, Levent, Maslak gibi merkezlere ise 5-10 dakika uzaklıkta, yeni Metro hattı ise, projeye sadece 100 metre mesafede bulunuyor. Dap Vadisi'nde yer alan Y Ofis, A Ofis ve S Ofis'in satışları, piyasanın % 50 altında 190 bin TL 'den başlayan lansman fiyatlarıyla devam ediyor.


Sabah Gazetesi


projeye sor



Geri Dön