20 / 04 / 2024

Ziya Yılmaz: Dap Vadisi ile 650 milyon TL ciro hedefliyoruz!

Ziya Yılmaz: Dap Vadisi ile 650 milyon TL ciro hedefliyoruz!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "400 ofisin yüzde 35'ini bilenlere, tanıdıklara sattık sayılır. Bütün satışları da kısa sürede tamamlamayı ümit ediyoruz." dedi




Kartal ve Maltepe bölgesinde geliştirdiği Vazo, Tango, Burgu ve Dalga kuleleri ile dikkat çeken Dap Holding, Çağlayan'daki Dap Vadisi'nin satışına başladı. 532 ofisin satışı tamamlanan DAP Vadisi'nin kalan 400 ofisi için dün satışa başladıklarını açıklayan Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, "400 ofisin yüzde 35'ini bilenlere, tanıdıklara sattık sayılır. Bütün satışları da kısa sürede tamamlamayı ümit ediyoruz. Dap Vadisinden ciro beklentimiz 650 milyon TL." dedi. Dap Vadisi projesi Polisan'ın eski fabrikası üzerine inşa edilen Z Ofis ile başlamıştı. Bu projenin inşaatı tamamlandı, şirketler yavaş yavaş taşınmaya başladı. Arsa sahibi olduğu için projenin yaklaşık yansına ortak oldukları bilgisini veren Polisan Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis ise kendilerine ait ofislerin satışı için bir süre daha bekleyeceklerini söyledi. Dap Holding Yönetim Kumlu Başkanı Ziya Yılmaz Bumerang İ Ofis ve A Ofis projelerinin ise inşaatlarının devam ettiğini söyledi. Y Ofis ile S Ofis'in inşa çalışmalarının da başlayacağı bilgisini veren Ziya Yılmaz, "10 yıldır eski fabrika sahipleri ile görüştük. Proje tamamlandığında 932 yeni ofis geliştirmiş olacağız."diye konuştu. 

Dap Vadisi 40 bin metrekare alanda inşa edildi.  Projede ofis fiyatları 193 bin liradan başlayacak. 

Mecidiyeköy, Zincirlikuyu ve Şişli'de daha düz ofislerin metrekare fiyatlarının 6-8 bin dolar civarında olduğu bilgisini veren Ziya Yılmaz, bu bölgelere yürüme mesafesindeki Dap Vadisinde metrekare fiyatlarının4.500 liradan başlayacağını açıkladı. Bölgeye kıyasla en az yüzde 50 daha avantajlı olduklarını kaydeden Yılmaz, ofislerin 21 ile 330 metrekare arasında değişeceği bilgisini verdi. Dap Vadisi'nin en önemli özelliği, 'günlük kiralanabilir ofis' niteliğinde olması. Yılmaz, bu konuyu, "Sadece bilgisayarınızla gelip çalışabileceğiniz bir ofis ortamı imkanı oluşturuyoruz." şeklinde açıklıyor. 


Zaman


Geri Dön