26 / 04 / 2024

Zonguldak Rüya Kent Prestij satışa çıkıyor!

Zonguldak Rüya Kent Prestij satışa çıkıyor!

Firma: Yeşilyurt İnşaat

Proje: Rüya Kent Prestij

Zonguldak’ın en güzel manzaralı tepesi Kozlu’da yükselecek olan Rüya Kent Prestij, 20-29 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de satışa çıkıyor.Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı 261 konut, 14 villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor.



Bugüne kadar İstanbul, Zonguldak ve  Ankara  olmak üzere üç farklı ilde toplam 1000’i aşkın konutu sahiplerine teslim eden Yeşilyurt İnşaat; yeni projesi  Rüya Kent Prestij  ile yine Zonguldak’a yöneldi. Zonguldak’ın deniz manzarası ve yemyeşil doğasının kesiştiği, en güzel manzaralı tepesi Kozlu’da 90 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçirilen proje; 20-29 Mayıs tarihleri arasında Zonguldak Dedeman Otel’de yatırımcısının beğenisine çıkacak.


23 bin metrekare arsa alanı üzerine kurulu 65 bin metrekare inşaat alanına sahip Rüya Kent Prestij projesinde 1+1’den 4+1’e kadar farklı 261 konut, 14 villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor.  Mayıs ayında satışına başlanacak projenin Haziran 2019’da sahiplerine teslim edilmesi planlanırken; Zonguldak Dedeman Otel’de gerçekleşecek olan proje tanıtım etkinliğine gelen misafirlere, özel lansman fiyatları ve ödeme planları sunulacak. 


www.yesilyurtinsaat.com.tr


projeye sor



Geri Dön