23 / 04 / 2024

Zorlu Center Apple Store yarın açılıyor!

Zorlu Center Apple Store yarın açılıyor!

Tim Cook'un "Dünyanın en farklısı olacak" dediği Apple'ın Türkiye mağazasının açılışına 1 gün kaldı. Zorlu Center'da 5 Nisan sabahı saat 10.00'da kapılarını açacak olan Apple Store'da açılışa özel 4 bin 500 Apple tişörtü dağıtılacak...




Tim Cook'un "Dünyanın en farklısı olacak" dediği Apple'ın Türkiye mağazasının açılışına 1 gün kaldı. Zorlu Center'da 5 Nisan sabahı saat 10.00'da kapılarını açacak olan Apple Store'da açılışa özel 4 bin 500 Apple tişörtü dağıtılacak.


Apple Store, İstanbul Zincirlikuyu’daki Zorlu Center’da 5 Nisan sabahı saat 10.00'da kapılarını açıyor. Açılıştan bir gün önce basınla bir araya gelen Apple Dünya Mağazalar Başkan Yardımcısı Steve Cano, "Dünyanın 15 farklı ülkesinde kurmuş olduğumuz mağazalardan 424'üncüsünü Istanbul’da açıyoruz. AppleTürkiye mağazasında her biri Türkiye'den seçilen, özel eğitimli 100'den fazla çalışan bulunacak" diye konuştu.   


TEŞHİRDE 200 ÜRÜN VAR   


İki katlı mağazanın üst katında, teşhirde bulunan internet bağlantılı Macbook, iPhone ve iPad gibi 200 ürünün bulunduğunu söyleyen Cano, alt katın ise aksesuara ayrıldığını belirtti. Cano, "Herhangi bir Apple ürününü aldıktan sonra, kişiye özel kurulum masalarımızda, aldığınız ürünü size özel hale getirerek, buradan çıkmanızı sağlıyoruz. İstanbul mağazamızın açılışına özel olarak ilk gelen 4 bin 500 kişiye tişört dağıtacağız" dedi.


23 NİSAN'A ÖZEL... 


Çocuklar için sunulan ücretsiz programlara da değinen Cano, 23 Nisan için çocuklara, özel bir hizmet sunacaklarını, çocuklara Apple ürünlerini nasıl kullanacaklarına ilişkin ücretsiz bilgi verileceğini de aktardı. En çok cam kullandıkları mağazanın burası olduğunu ifade eden Cano, "Bu cam fener gibi gün ışığını her tarafa taşıyor. Bu kadar cam, dünyanın hiç bir yerinde kullanılmadı. Buna mağazanın iki tarafından yükselen cam merpenler de dahil" diye konuştu.


"2 KITAYI BİRLEŞTİREN ŞEHİR"


Apple Dünya Mağazalar Başkan Yardımcısı Steve Cano, Türkiye'deki ve İstanbul'daki ilk mağazayı açmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Burası 2 kıtayı birleştiren bir şehir. Aynı zamanda teknolojiye tutkun insanların yaşadığı da bir yer. Hem İstanbul'da olmaktan, hem de Zorlu Center'da olmaktan heyecan duyuyoruz" dedi.



Akşam


Geri Dön