20 / 04 / 2024

Zorlu Center AVM 1 lira 4 mil kampanyası!

Zorlu Center AVM 1 lira 4 mil kampanyası!

Zorlu Center AVM 1 lira 4 mil kampanyası nedir? Zorlu AVM 1 lira 4 mil kampanyası nedir? Zorlu AVM, THY Miles&Smiles işbirliğiyle gerçekleştirilen kampanya hangisi? Zorlu AVM 1 TL nasıl 4 uçuş puanı olacak?



Zorlu Center 1 lira 4 mil kampanyası!


Zorlu Center 1 lira = 4 mil kampanyası nedir? Zorlu AVM 1 lira 4 mil olayı nedir? Zorlu Center AVM 1 TL nasıl 4 mile eşit oluyor? Zorlu Center ve THY uçuş puanı kampanyasının detayları nelerdir? Zorlu Center AVM, THY, Miles & Smiles kampanyası nasıl olacak? Zorlu Center AVM 1 lira harcamaya 4 mil uçuş puanı mı veriyor? Zorlu Center AVM 1 lira = 4 mil kampanyası katılım koşulları neler? 


5 Eylül - 7 Ekim 2014 tarihleri arasında Zorlu Center'da yapacağınız minimum 150 TL'lik alışverişlerinizde 1 liranız = 4 mil kazandırıyor, dilediğiniz her yere uçuyorsunuz. Üstelik toplam her 12.500'lik alışverişinizde ekstra 10.000 mil hediye!


İşte Zorlu Center AVM tarafından yapılan o açıklama;


Zorlu Center'dan alışveriş yap, Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı'ndan milleri kazan:


Zorlu Center'dan büyük kampanya: Milyonlarca mil hediye


Zorlu Center, dünya genelinde en fazla ülkeye uçan ve son dört yıldır "Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi" seçilen Türk Hava Yolları'yla çok özel bir kampanyaya imza attı. Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı'yla birlikte düzenlenen bu kampanya kapsamında, milyonlarca mil hediye edilecek. Zorlu Center'dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri her alışverişten, alışverişin 4 katı kadar mil kazanılacak ve 12 bin 500 TL ve üzeri harcamalarda ekstra 10 bin mil daha eklenecek.


İstanbul'un tam kalbinde yeni bir cazibe merkezi yaratan Zorlu Center, Türk Hava Yolları'yla yürüttüğü kampanya kapsamında, Zorlu'dan alışveriş yapan misafirlerine milyonlarca mil dağıtıyor. Bugüne kadar benzeri hiç yapılmayan ve Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı'yla birlikte düzenlenen bu kampanya kapsamında, Zorlu Center'dan tek seferde yapılacak 150 TL ve üzeri her alışverişten, alışverişin 4 katı kadar mil kazanılacak. Hiç bir banka kredi kartına bağlı olmayan ve ister nakit ister kredi kartı ile yapılacak her türlü harcamayla katılınabilen bu kampanyada, 12 bin 500 TL ve üzeri harcamalarda ekstra 10 bin mil daha eklenecek.

 

Miles & Smiles Kampanyasına İlişkin Katılım Koşulları:


5 Eylül 2014 – 7 Ekim 2014 tarihleri arasında, AVM açılış kapanış saatleri olan saat 10.00'dan – 22.00'ye kadar, Zorlu Center AVM içindeki mağazalar, restoranlar, SPA hizmeti ve Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nden tek seferde minimumda 150- TL (yüz elli Türk Lirası) ve üzeri tutarda yapılmış alışverişlerde, alışveriş fişi/faturasıyla beraber Zorlu Center AVM içinde belli noktalarda yer alan kampanya stantlarına gelen ve kampanyaya katılmak için gereken adsoyad, cep telefonu, e-mail, Miles & Smiles TK Numarası, Miles&Smiles kart numarası ve fiş/fatura bilgilerini eksiksiz ibraz eden müşteriler, yaptıkları alışveriş tutarının her 1TL'si (bir Türk Lirası) karşılığında Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı'ndan 4 (dört) Mil kazanacaktır.


Kampanyadan faydalanabilmek için tek seferde, yapılan alışverişte elde edilen fiş/fatura ile minimum 150- TL (yüz elli Türk Lirası) ve üzeri bir tutar harcanmış olmalıdır. 150- TL (yüz elli Türk Lirası) altında olan fiş/faturalar kabul edilmeyecektir.


5 Eylül 2014 – 7 Ekim 2014 tarihleri arasında, AVM kapanış saatine kadar yapılan her 150- TL (yüz elli Türk Lirası) ve üzeri alışveriş için, müşteriler kampanyaya katılım yapabileceklerdir. 7 Ekim 2014 tarihinde AVM kapanış saatine kadar yapılan tüm harcamalara ilişkin fiş/faturalar, en geç 8 Ekim 2014 tarihinde AVM kapanış saatine kadar kampanyaya katılım için ibraz edilebilir.


8 Ekim 2014 tarihinde yapılan alışverişlere ilişkin fiş/faturalar ile kampanyaya katılım kabul edilmeyecektir.


Hangi tarihe ait olursa olsun, 8 Ekim 2014 tarihinden sonra kampanyaya katılım için ibraz edilen fiş/faturalar kabul edilmeyecektir.


Her bir fiş/fatura tutarı minimum 150- TL (yüz elli Türk Lirası) ve üzeri olmak üzere müşteriler, kampanya boyunca birden fazla fiş/fatura ibraz edebilirler.


Kampanya kapsamında, Zorlu Center PSM'den alınan biletler ile gerçekleşen kampanya katılımlarında, bilet iade ve değişimi mümkün olmayacaktır.


Kampanyaya katılan müşterilerin, kampanya tarihleri arasında, toplamda her 12.500- TL'lik (onikbinbeşyüz Türk Lirası) harcama yapmaları halinde, hak kazandıkları mil adedine ek olarak kendilerine, ekstradan 10.000 (on bin) hediye mil verilecektir.


Kampanya kapsamında kazanılan miller ve hediye miller 9 Kasım 2014 tarihi itibariyle, müşterilerin belirttikleri Miles & Smiles TK numarası ile başlayan Miles & Smiles Mil Yükleme Servisi tarafından hesaplarına otomatik olarak yüklenecektir.


Kampanyaya katılan müşteriler, ibraz edilen her bir fiş/fatura başına kazandıkları milleri ve toplam bakiyelerini, her işlem sonrası gönderilecek SMS üzerinden takip edebilirler.


Kampanya kapsamında beyan edilen fiş/faturaların müşteriler tarafından, 8 Kasım 2014 tarihine kadar saklanması gerekmektedir. Zorlu Yapı Yatırım A.Ş. gerek gördüğü durumda müşterilerden fiş/faturalarını ibraz etmelerini isteme hakkını saklı tutar.


Kampanyadan sadece işbu kampanya koşullarını yerine getiren, Türk Hava Yolları Miles & Smiles üyeleri faydalanabilir.


Miles & Smiles üyesi olmayan müşteriler, Zorlu Center AVM içinde belli noktalarda yer alan kampanya stantlarında Miles & Smiles üyesi olabilirler.


İşbu kampanyaya katılım sonucu kazanılan miller, THY'nin internet sitesinden veya çağrı merkezinden ödül bilet alımında kullanılabilir. Ödül bilet hakkında detaylı bilgiye http://www.turkishairlines.com/tr-tr/miles-and-smiles/sss/odul-bilet adresinden ulaşabilirsiniz.


Katılımcıların iletişim ve diğer bilgilerini yanlış vermesinden kaynaklanan ve müşterilerin kampanyaya katılmalarını engellemesi de dâhil olmak üzere her türlü aksaklıktan Zorlu Yapı Yatırım A.Ş., iştirakleri ve Türk Hava Yolları sorumlu değildir.


İşbu kampanya kapsamında katılımcılar tarafından kazanılan millerin kullanım koşulları, Türk Hava Yolları Miles&Smiles Programı katılım koşullarında belirtilmiştir. Kampanya koşullarına http://www.turkishairlines.com/tr-tr/miles-and-smiles/sss/miles-smiles adresinden ulaşabilirsiniz.


Yukarıda bahsi geçen Miles&Smiles Programına ilişkin katılım koşullarında veya bu kapsamda kazanılan millerin kullanımında oluşacak aksaklık ve sorunlardan Zorlu Yapı Yatırım A.Ş. ve iştirakleri sorumlu değildir.


Kampanyaya katılım, telefon, Kiosk veya Internet üzerinden yapılan alışverişlerde mümkün değildir.


Kampanya dönemi içerisinde yapılan iadeler, düşük fiyatlı bir ürünle gerçekleştirilen değişimler, puan ile yapılan harcamalar, kartlar ile yapılan nakit çekimler kampanyaya dâhil değildir.


Kampanya dönemi içerisinde yapılan iadeler ve/veya değişimler, Zorlu Center AVM içindeki mağazalar tarafından kampanya stantlarına bildirilecek olup, iade formu eşliğinde kazanılan miller geçersiz sayılacaktır ve katılımcıların hesaplarından silinecektir.


Tütün ve tütün mamulleri ve alkollü içeceklere ilişkin harcamalar, kuyumcularda yapılan külçe altın, tel bilezik, sarrafiye, gümüş ve çelik ürün alımına ilişkin harcamalar, ticari firmalar tarafından yapılan tüm harcamalar, şans ve talih oyunu harcamaları, hediye çeki ve kredi kartı puanları ile yapılan alışverişler, otopark, vale, döviz bürosu, bankalardan veya ATM'lerden alınan satış fişleri, Zorlu Center'da yapılan konaklama ve organizasyonlarda yapılan harcamalar ile Zorlu Center AVM içerisindeki Vodafone mağazasından yapılan fatura ödemelerinden edinilen fişler kampanya kapsamı dışındadır, bu harcamalar karşılığında kampanyaya katılım ve mil kazanımı mümkün değildir.


Kampanyadan Zorlu Center AVM bünyesindeki mağazalarda çalışan personel & PSM biletleme personeli faydalanamaz.


Zorlu Center AVM bünyesinde bulunan mağazalardaki alışverişlerde ya da hizmetin verilmesi sırasında yaşanabilecek teknik ya da lojistik sorun ve aksaklıklardan Zorlu Yapı Yatırım A.Ş. ve iştirakleri sorumlu değildir.


Kampanyayı düzenleyen Zorlu Yapı Yatırım A.Ş., kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Böyle bir durumda yeni koşullar Zorlu Yapı Yatırım A.Ş. tarafından duyurulacaktır.


Zorlu Center, işbu kampanya kapsamında edindiği katılımcı bilgilerinin gizliliğini aşağıdaki kurallar çerçevesinde sağlayacaktır. Şöyle ki; müşterilerin kampanyaya katılımı için zorunlu olan yukarıda sayılan bilgiler alınmakta ve saklanmaktadır. Kampanyaya katılan herkese, Zorlu Yapı Yatırım A.Ş., tanıtım amaçlı, katılım veya ödül sunumu için bilgi teyidi amaçlı e-posta gönderme ve telefon ile arama ve SMS gönderme ve postalama yapma hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılanlar, Zorlu Yapı Yatırım A.Ş.'nin kendileriyle 'Her Türlü Haberleşme Kanallarından' iletişime geçmesine izin vermiş bulunmaktadır.


Kampanyaya katılan herkes kampanya şartlarını kabul etmiş sayılır.


Kampanyaya ait detaylı bilgisine www.zorlucenter.com üzerinden ulaşılabilir.


Geri Dön