29 / 03 / 2024

Zorlu Center AVM, çocuklara geri dönüşümün önemini eğlenceyle anlatacak!

Zorlu Center AVM, çocuklara geri dönüşümün önemini eğlenceyle anlatacak!

4-10 yaş arası çocuklar arasında çok sevilen bir oyuncak serisi olan “ Çöps Çetesi ” 1-9 Mart tarihleri arasında Zorlu Center AVM’ de çocuklarla buluşacak.



1-9 Mart tarihleri arasında Zorlu Center’ı ziyaret eden minikler, ‘Çöps Müzesi’nde ‘Çöps Dünyası’nı yakından görme fırsatı yakalayacak.

 

Dev bir çöp kamyonunun içerisinde dolaşarak oyun oynayan, Çöps karakterleriyle tanışan çocukları, dışarı çıktığında da farklı bir sürpriz bekleyecek. Geri dönüşümün önemini vurgulamak ve çöp ayrıştırmanın doğaya katkısını anlatmak için için hazırlanan çok özel bir oyun alanı yer alacak.

 

Çöps karakterlerini ayrıştırarak, doğru  çöp bidonları ile eşleştirme üzerine dayalı bu oyunda plastik, cam, kağıt ve metal Çöps karakterlerini, doğru çöp bidonuna en kısa sürede dağıtmaya çalışan çocuklar geri dönüşüm sertifikası ve sürpriz Çöps hediyeleri kazanacak.

 

“Kurtlu Elma”, “Kızıl Kurtçuk” ve “Mavi Sinek” maskotlarının da eşlik edeceği aktivitede çocuklar bir yandan eğlenirken bir yandan da geri dönüşümü öğrenecek. Türkiye dağıtımı Giochi Preziosi tarafından yapılan  Çöps Çetesi’nin , Zorlu Center AVM’deki çocuk etkinliği, 1-9 Mart tarihleri arasında, Boğaz Katı Zincirlikuyu girişinde 12:00-19:00 saatleri arasında yapılacak.



Geri Dön