28 / 03 / 2024

Zorlu Tekstil Heimtextil Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Heimtextil Fuarı'na katıldı!

Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı.



Zorlu Tekstil Grubu, 14-17 Ocak 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Frankfurt kentinde gerçekleştirilen, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’de bu sene de yerini aldı. Grup, TAÇ Perde ve TAÇ İplik ürünlerinin yanı sıra, Valeron 2015 Koleksiyonu’yla da, Fuar ziyaretçilerinden yoğun ilgi gördü.


Zorlu Tekstil Grubu, Dünyanın en büyük uluslararası ev tekstili fuarı Heimtextil’de 2015 yılında da yerini alarak, koleksiyonlarıyla büyük beğeni topladı. Ev tekstilinin modasını belirleyen öncü marka TAÇ’ın Perde Koleksiyonu ve TAÇ İplik ürünlerinin yanı sıra, Zorlu Tekstil Grubu’nun bilinen en özgün, uluslararası markalarından biri olan Valeron’un 2015 Koleksiyonu da Fuar ziyaretçilerine tanıtıldı.


Sektörün lider markası 

Türkiye’de ev tekstili sektörünün lider markası konumundaki TAÇ; güçlü tasarım ekibi ile ortaya çıkardığı özgün tasarımları, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile büyük beğeni topluyor, yaygın satış noktaları ile yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da tercih ediliyor. Yılda iki kez sunulan yeni koleksiyonları ile tasarım alanında tüketicilerin taleplerine cevap veren TAÇ, Ar-Ge ve desen çalışmalarına büyük yatırımlar yaparak koleksiyonlarını uluslararası trendsetterlar ile işbirliği içerisinde yaratıyor. 


Valeron: Zarif, Seçkin ve Stil Sahibi  

2005 yılında ev tekstili dünyasına tanıtıldığı günden bu yana Valeron, farklı renk ve desen seçenekleri; yenilikçi ve sade koleksiyonlarıyla yaşam alanlarına özgün bir stil kazandırmaktadır. Şıklığıyla girdiği her ortamı değiştiren Valeron, ilk bakışta “kalite ve zarafeti” çağrıştıran seçkin bir tarza sahip… Kalitenin ve tasarım gücünün en son teknoloji ile buluşmasıyla üretilen Valeron, farklı tasarımları ile göz alıcı koleksiyonlar sunuyor. Nevresim takımlarından, bornoz ve havlu çeşitlerine; perdeden dekoratif ürünlere kadar oldukça zengin bir ürün yelpazesine sahip olan Valeron, her yeni sezonun trendlerinden aldığı izlenimler ve farklı tasarımcıların özel olarak tasarladığı ürünlerle oluşturulan özel koleksiyonlara imza atıyor. İlk olarak Avrupa tekstil pazarında adını duyuran Valeron, koleksiyonlarını dünya çapında, başta Avrupa olmak üzere Çin ve Rusya’da 50’ye yakın ülkede 200’ü aşkın noktada piyasaya sunuyor.

Her yıl düzenlenen Heimtextil Fuarı’na tüm dünyadan, yüzlerce firma katılarak, ürünlerini uluslararası bir ortamda sergileme imkanı buluyor. Tekstil sektörü profesyonellerinin uluslararası bakış açısı kazanmaları ve rekabet ortamlarını incelemeleri amacını güden fuarda; yer, duvar ve pencere dekorasyonundan, yatak ve masa örtüsüne kadar her türlü ev tekstili ürünü yer alıyor. Çeşitli forumların da yer aldığı fuar süresince izleyicilere ve katılımcılara yeni ürünleri tanıma, tasarımcılarla tanışma ve sipariş verme fırsatı da sunuluyor. 



Geri Dön