19 / 04 / 2024

Bahçekent Flora daire fiyatları ne kadar?

Bahçekent Flora daire fiyatları ne kadar?

Firma: İzka İnşaat, Dağ Mühendislik ve Sıtar İnşaat İş Ortaklığı

Proje: Bahçekent Flora

İstanbul Bahçeşehir'de konumlanan Bahçekent Flora daire fiyatları ne kadar sorusuna 145 bin TL'den başlangıç gösteriyor cevabı veriliyor. Proje, Emlak Konut Bahçekent Evleri'nin hemen yanında inşa ediliyor...



Bahçekent Flora daire fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak fiyatların dairenin konumu, tipi ve alanına göre değişiklik gösterdiğini söylemek mümkün. Proje, 120 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlanıyor.


Flora Bahçekent projesi; yürüyüş yolları, otopark, yüzme havuzu, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, fitness center, sauna gibi sosyal olanakları içerisinde barındırıyor. 


2 etaptan meydana gelen Bahçeşehir  Bahçekent Flora  Evleri projesinin ikinci etabında yer alan daireler 36 ay sonra teslim edilecek. Banka kredisi kullanılan projenin 33 bin metrekare alanı ticari alanlar için ayrıldı. 


Bahçekent Flora daire fiyatları ne kadar?


Bahçekent Flora daire fiyatları ne kadar sorusunun cevabını vermeden önce projenin diğer bilgilerine değinelim. İstanbul Avrupa yakası Başakşehir-Bahçeşehir'de yükselen proje, 875 adet daireden meydana geliyor. 


Ödeme planı kapsamında 36 ay sıfır faiz olanağından yararlanılan Bahçekent Flora Evleri Bahçeşehir projesinin ilk etabında yer alan konutların teslimlerinin 24 ay sonra yapılması öngörülüyor. 


Bahçekent Flora daire fiyatları ne kadar sorusuna yanıt olarak 145 bin TL'den başlıyor deniliyor. Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 


Flora Bahçekent fiyatları!

http://www.emlakkulisi.com/flora-bahcekent-fiyatlari/261865


Bahçekent Flora arsa alanı!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-arsa-alani/261828


Bahçekent Flora kroki!

http://www.emlakkulisi.com/bahcekent-flora-kroki/261773


Bahçeşehir Flora Bahçekent iletişim:

Telefon: 0212 607 01 21 - 444 58 13

Web: http://www.bahcekentflora.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön